Vakıfbank ve Denizbank borç kapatma kredisi veriyor!

Vakıfbank ve Denizbank resmi sitelerinden yaptığı duyuru ile 75.000 TL'ye varan kredi imkanı sunacağını açıkladı. Ayrıca bu kredi imkanı 36 ay vade ile verilecek. İşte detaylar...

Vakıfbank ve Denizbank borç kapatma kredisi veriyor!

Vakıfbank ve Denizbank borç kapatma kredisi veriyor

Borç kapatma kredisi denildiği zaman insanın aklına ilk gelen bankaların başında gelen Vakıfbank kamu Bankası olmasından dolayı düşük faiz oranları ile vatandaşlara kredi imkanı sunan birkaç bankadan biridir. Bankalar üzerinden alacağınız ihtiyaç kredisi kampanyasında kredi kullanacak olan kişiler Vakıfbank müşterisi olması durumunda daha uygun faiz oranlarıyla kredi alacağından kullandığınız bankayı değiştirip 6 aylık bir süreç içinde Vakıfbank üzerinden maaş alımı yapıldığı zaman kredi alma şansınız iki katına çıkacaktır.

 Vakıfbank borç kapatma kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar başvuru yaparak tüm Banka borçlarını tek bir yere ödeyerek tüm borçlarını bir araya getirerek ayrı ayrı başka yerlere ödeme yapmadan sadece Vakıfbank üzerinden geri ödeme yapar. Emekli olan çalışan devlet memuru olan ve vergi levhası olan herkes 75 bin TL’ye kadar kullanacağı Vakıfbank borç kapatma kredisinde en düşük faiz oranlarından yararlanıp ertelemeli olarak kredi kullanma imkanına sahip olabilir.

Bir diğer müjdede Denizbank’tan

Özel bankalar arasında kredi başvurusu yapacağınız Denizbank 75 bin TL’ye kadar vereceği borç kapatma kredisinde 36 ay vadeli olarak işlem yapacağını resmi sayfasından duyuru yaptı. Bankadan bu vadelerle kredi kullanmak isteyen vatandaşlar banka müşterisi olması ve düzenli olarak kredi ve kredi kartı borçlarını ödüyor olması aranan ilk şartlardan birkaçıdır. Düzensiz olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmak için Denizbank borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak işlem yaparak kredi sayınızı bire indirip ödeme yapabilirsiniz.

Denizbank borç kapatma kredisi için işlem yapacak olan kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli işlem yapma imkanı sunuluyor. Borç transferi kredisi veya borç kapatma kredisi kullanmak isteyen kişiler en yakın banka şubesine kimlik ve gelir belgesi ile birlikte giderek kısa sürede kredi sahibi olabilir. Genel olarak gelir belgesi ve diğer kredi istene belgeleri istenirken bazı durumlarda banka farklı belgeler isteme hakkını saklı tutmuştur. Yapılacak olan başvuru için kişinin bankadan aalacağı miktara göre vade belirlemesi yapabilir.