CNBC analistine göre çok yükselecek 3 Metaverse coini

CNBC Analisti Brian Kelly, 2022 yılının ilk gününde yakında takip edilebilecek olan ve kısa sürede yükseliş gösterecek 3 metaverse coin projesini duyurdu.

CNBC analistine göre çok yükselecek 3 Metaverse coini

Metaverse, hayatımıza kısa süre önce girmiş olmasına rağmen çok çok gelişmeyi başardı. Sanal arsa alan kişiler tıpkı kripto para gibi yükselecek ve düşecek coinleri araştırmaya başladı. Bugün CNBC Analisti Brian Kelly 2022 yılında yükselecek metaverse coinlerini paylaştı. İşte, CNBC analistine göre çok yükselecek 3 metaverse coini

CNBC Analisti Brian Kelly, 2022 yılının ilk gününde yakından takip edilebilecek olan ve kısa sürede yükseliş gösterecek 3 metaverse coin projesini duyurdu.

Metaverse Coin Ekosistem Büyüme Hızına Odaklı

CNBC analisti Brian Kelly, kısa süre önce CNBC Fast Money'e katılmıştı. Katıldığı bu programda 3 metaverse coin popüler olduğunu ve kısa sürede patlama yaşayabileceğini söyledi. Analist tarafından yapılan açıklamaya göre üç Metaverse Coin, 2022 yılında büyük yükseliş gösterecek. Biz de sizler için bu coinleri listeledik.

Decentraland (MANA) Coin

CNBC analisti Brian Kelly tarafından yapılan açıklamaya göre patlama yaşayacak ilk Metaverse coin Decentraland (MANA) coindir. Sosyal medya devi Facebook'un hisse senetlerinin patlamasına benzer şekilde patlama yaaprak yükseleceği düşünülmektedir. Kelly tarafından yapılan tahmine göre, Decentraland üzerinden gayrimenkul, mağaza vitrinleri ve sanal olarak pek çok şeyi satın alabilirsiniz. Bu sanal dünyanın da para birimi MANA olmaktadır.

Axie Infinity (AXS) Coin

Oyun oynayarak kripto para kazanabileceğiniz ve kazandığınız kripto parayla da ticaret yapabileceğiniz, merkezi olmayan oyun evreni olan Axie Infinity (AXS) Coin de 2022 yılında geleceği parlak olarak belirlenen coinler arasında yer aldı. Giderek gelişim gösteren metaverse ekosisteminde AXS değerlendirmesi analist Kelly tarafından yapıldı. Oyna kazan oyunu olarak bilinen AXS, devam ettiği sürece değeri artacaktır denildi.

Sandbox (SAND) Coin

CNBC analisti Brian Kelly tarafından son seçim de Sandbox (SAND) oldu. Ethereum tabanlı Blockchain oyun ekosistemi olan Sandbox'un da diğer metaverse coinlerde olduğu gibi fiyatının yükseleceği söyleniyor. Sandbox ağı büyüdükçe, para birimi de temel ekonomiye hizmet etmek amacıyla onunla beraber büyüme eğiliminde olacağı söylendi.