The Sandbox coin nedir? The Sandbox coin yorum

The Sandbox coin Ethereum blok zinciri üzerine kurulmuş bir ERC-20 belirtecidir ve SAND program simgesi ile ekosistemde işlemler için kullanılmaktadır.

The Sandbox coin nedir? The Sandbox coin yorum

The Sandbox coin nedir?

The Sandbox coin nedir sorusu kısaca şöyle özetlenebilir; The Sandbox belirteci Ethereum blok zincirine dayanan bir ERC-20 yardımcı program belirtecidir. Oyuncuların jetonlarını Sandbox oyunu içinde kullanmalarına ve platformdaki önemli değişikliklere oy vermelerine olanak tanımaktadır. Ayrıca bu kripto para biriminin sahipleri işlem gelirinden pay alarak oyundan ödüller kazanabilirler. SAND tokeninin değeri göz önüne alındığında SAND yatırımcıları dijital para birimine yatırım yaparken dikkatli olmalıdır. Ayrıca yatırımcılar bir karar vermeden önce SAND'ın uzun vadeli potansiyelini göz önünde bulundurmalıdır.

Sandbox üç jeton kullanmaktadır ve bunların her biri sanal dünyada benzersiz bir amacı olan dijital bir varlıktır. Bunlardan ilki platformda mal ve hizmet alıp satmak için kullanılan SAND tokenidir. SAND satın alma ve satmanın yanı sıra oyun için sanal varlıklar oluşturmak için de kullanılabilir. Üçüncü belirteç kullanıcıların sanal varlıklar oluşturmasına olanak tanıyan merkezi olmayan özerk bir organizasyon olan DAO'dur.

The Sandbox coin projesi

The Sandbox coin projesi kapsamında The Sandbox coin kimin sorusu da sıklıkla gündeme gelmektedir. The Sandbox coin Arthur Madrid tarafından geliştirilmiştir. Sandbox ekosistemi Ethereum blok zincirine dayalı bir dijital oyun ekosistemdir. Etkileşimlere ve işlemlere güç veren SAND ERC-20 belirteci dahil olmak üzere birkaç farklı belirteç kullanmaktadır. SAND ayrıca DAO kurulduktan sonra SAND sahiplerinin ekosistemdeki değişiklikler üzerinde oy kullanmasına izin veren bir yönetim belirteci olarak hizmet etmektedir.

the sandbox coin nedir

The Sandbox coin yorum

The Sandbox coin yorum ve the sandbox yorum kapsamında Sandbox belirteci sahiplerinin yol haritasında oy kullanmasına ve içerik oluşturuculara izin vermesine olanak tanıyan bir yönetişim belirtecidir. Ayrıca LANDS'tan pasif gelir elde etmek için oy haklarını diğer oyunculara devredebilir ve coinlerini stake edebilirler. Sandbox bir ücret yakalama modeli üzerinde çalışmaktadır ve işlem ücretlerinin %5'ini stake havuzunu ödüllendirmek için tahsis eder. Kalan %50 içerik oluşturmayı teşvik etmek için hibe sağlamak üzere Vakfa gidecek.

The Sandbox yorum ve The Sandbox coin ekşi başlıkları kapsamında da kullanıcılar çeşitli bilgi arayışı içerisindedir. İlk ICO'lardan biri olan Sand yüksek riskli bir yatırımdır. Metaverse etrafındaki değişkenlikler artıyor olsa da risk de yüksek algılanmaktadır. Sand'in değeri büyük ölçüde oyunun performansına bağlı olacaktır. Yeterli ödeme yapan kullanıcıyı çekemezse kripto para hızla değer kaybedebilir. SAND tokenine yatırım yaparken akılda tutulması gereken bazı önemli noktalar illaki olacaktır.

the sandbox coin yorum

The Sandbox coin geleceği

The Sandbox coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Sandbox platformu, 2011 ve 2016'da oyun oynama fırsatını gören bir geliştirici ekibi tarafından oluşturuldu. Sandbox platformunun kurucuları oyun endüstrisindeki bu fırsatı gördü ve oyuncuların kendi benzersiz varlıklarını yaratmalarına izin verecek blok zinciri tabanlı bir varlık geliştirmeye karar verdi. Projenin birçok faydası olsa da birincisi, oyuncuların blokzinciri üzerinde kendi IP'lerini oluşturmalarına izin vermesidir bu da sandbox'ta oyun yapmak için mükemmel bir araçtır.

The Sandbox coin hangi borsada bulunur?

The Sandbox coin Binance , Kraken ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. 

The Sandbox coin grafik

The Sandbox coin grafik başlığı adı altında 1 aylık The Sandbox coin grafiği inceleyeceğiz.

the sandbox coin grafik

The Sandbox coin hedef fiyatı

The Sandbox coin hedef fiyatı çift haneleri görmesi beklenirken kripto para piyasalarında yaşanılan belirsizliklerin de değişkenliklere sebebiyet vermesi muhtemeldir. Bu sebeple yatırım yapılırken risk ve analiz değerlendirmesi yapmak en mantıklı hareket olacaktır.

The Sandbox coin ne kadar?

The Sandbox coin alınır mı sorusunu akıllara getiren kripto para birimi ile ilgili fiyatları aşağıda görebilirsiniz.

The Sandbox coin kaç dolar?

The Sandbox coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 The Sandbox coin dolar bazında 5,88 dolar olarak yanıtlanabilir.

The Sandbox coin kaç TL?

The Sandbox coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 The Sandbox coin TL bazında 77,3 TL olarak yanıtlanabilir.

The Sandbox coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 5,46B Dolar

Hacim: 1,24B Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.