Acun Ilıcalı NFT Projesi: Eneftio açıldı

Acun Ilıcalı tarafından uzun zamandır üzerine çalışılan yeni NFT projesi duyuruldu.

Acun Ilıcalı NFT Projesi: Eneftio açıldı

Acun Ilıcalı tarafından uzun zamandır üzerine çalışılan yeni NFT projesi duyuruldu.

Eneftio.com olarak duyurduğu NFT projesi açıldı! Acun Ilıcalı NFT Projesi: Eneftio açıldı
Polygon alt yapısıyla hizmet veren Eneftio, Acun World Prodüksiyon Anonim Şirketine ait olan bir NFT projesi olarak karşımıza çıkıyor. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama incelendiğinde bu proje bir NFT pazaryeri olacak. Projenin internet sitesinde yer alan ilk NFT pazaryeri olarak karşımıza çıkacak. Projenin internet sitesinde bulunan ilk NFT eserler ise Survivor oyuncu kartlarından oluşuyor.

Bir süredir bu NFT projesi üzerinden kartlara teklif, satış ve yeni özelliklerin geleceği ifade edilmektedir. Eneftio'da kredi kartı ve debit kartı seçenekleriyle Türk Lirası ile NFT satın alınabilmektedir. Kısa sürede aktif edileceğİ düşünülen Eneftio, ilerleyen dönemde kullanıcıların kendi eserini yükleyeceği bir alan olabilecek.

Acun Ilıcalı Eneftio ile ilgili açıklama yaptı!

Acun Ilıcalı'nın resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada:
Eneftio'nun ilk NFT'leri olan All Star NFT'lerini keşfetmek ve avantajlarla dolu bu dünyanın bir parçası olmak için hemen Eneftio.com'a kayıt ol. @eneftiotr'yi takip et, NFT dünyasında yerini alan Eneftio ayrıcalıkları ile al.

Acun Ilıcalı NFT Projesi: Eneftio açıldı - Resim : 2

Eneftio.com üyelik işlemleri 

Eneftio.com üyelik işlemleri için dikkat etmeniz gereken iki nokta var. Bunlardan biri telefon numarası ve e-posta adresi olmaktadır. NFT alıp satabilmek için ise eneftio.com'un belirlediği şartlar ise dijital cüzdana sahip olmaktır. Yani siz dijital cüzdan sahibi olmadan eneftio.com'a hiriş yapabilecek ama NFT alışverişi yapmak istediğinizde yapamayacaksınız.