BRMEN hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

BRMEN hisse analizinin ve şirketin hedef fiyatının inceleme altına alındığı bu raporda BRMEN hissesinin geçmişini ve geleceğini inceledik.

BRMEN hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

BRMEN Hisse Analizi

BRMEN hissesinin inceleneceği ve BRMEN hedef fiyatının 2022 yılında hedef fiyatına dair incelediğimiz bu raporda öncelikle biraz şirketten bahsedelim.

Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi İşletmeleri A.Ş. hisse kodu 'BRMEN' olarak belirlenmiş ve Borsa İstanbul'da hisseleri işleme konu haline gelmiştir. 4.19 Türk Lirası olan tarihi zirvesinden bir hayli uzak olan BRMEN hissesi, Mayıs ayından bu yana her 2 lira altına düştüğünde tepki alıyor ve yukarı yönlü hareketlerine her seferinde başka bir direnç daha da ileri gitmesini engelliyor.

 2021 yılının başından bu yana düşüş trendinde bulunan BRMEN hissesinde sık sık yüksek volatiliteye hep birlikte şahitlik etmiştik. Yüksek volatilite yaşanması kimi yatırımcı için çok kazançlı olsa bile çoğu yatırımcı için büyük zararlar meydana getirdiği gözlemlenebiliyor.

Birlik Mensucat Ne İş Yapar | Tarihçesi

1952 yılında pamuklu ham bez ,boyalı bez, havlu ev tekstili ve yatak üretim ve satışı ile başladığı yoluna devam eden Birlik Mensucat, günümüze geldiğimizde tekstil sektöründe tüm alanlarda faaliyet göstermeye devam ediyor. 

Şirket bünyesinde şu an için son bilgilere göre 19 çalışan bulunan Birlik Mensucatın ödenmiş sermayesi 16.437.222 TL seviyesindedir.

Birlik Mensucat Halka Arz

11.07.1996 yılına gelindiği zaman Birlik Mensucat BRMEN hisse koduyla Borsa İstanbul'da İstanbul'da işlem görmeye başladı. İlk işlem gördüğü tarih ise 22.07.1996'a tekabül ediyor.

BRMEN Hissesi Kimin

Şirket sahibi olarak Kanber Özcan en büyük ortak olarak kayıtlara geçiyor fakat şirketin yüzde 99,17'lik bir kısmının halka açık olması nedeniyle net bir sahiplik durumu söz konusu değildir.

Şirketin yönetim kurulunda Tahir Gökhan Yüce, Mesut Balta, Ali Rıza Hasoğlu, Mehmet Soyarıcı Mustafa Biresellioğlu gibi isimler var.

brmen hisse

BRMEN Hisse Teknik Analiz

En yakın teknik destek seviyesi 13 kademe altında olan BRMEN hissesi için analistler düşen trendin bitmesi için 2,35 ve 2,48 dirençlerinin üzerinde günlük mum kapanışı alması gerektiğini söyleniyor.

Bunun dışında son 1 haftada yüzde 8 getiri sağlayan BRMEN hisseleri 2.24 TL fiyatına kadar yükselmiş bulunuyor. 

BRMEN Hisse Grafik Yorum

BRMEN hisse grafiği, BRMEN Hisse analiz

BRMEN hisselerinde yaşanan hızlı gel-git durumları ve hissenin paylarının yüzde 99'dan fazlasının halka açık olması nedeniyle Borsa İstanbul'da yatırımcılar tarafından çok yüksek güvene sahip olmadığını dile getiren piyasa analistleri. Düşen trendin tepesine kadar gelen BRMEN hissesi için yükselişin devam edebilmesi için Stoch RSI'da biraz düşüş yaşanması gerektiğini söyleyen analistler. Tarihi zirvelerinden henüz çok uzakta olan BRMEN borsa gündemini ve yatırımcılarının gündeminde kalmaya devam edeceğe benziyor. 

BRMEN BIRLIK MENSUCAT TICARET VE SANAYI ISLETMESI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 0
Satış 0
Değişim 0.08%
Son Değer 6.05
En yüksek 6.1
En düşük 6.05
Haftalık Değişim 1.0016%
Aylık Değişim -7.9147%
Yıllık Değişim 52.3929%
Etiketler