BMSCH hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

BMSCH hissesi nispeten yeni halka arz olmuş ve işleme konu olduğu süre bakımından henüz 1 yıl bile geçmemiştir. BMSCH hissesi şirketin hedef fiyatı, BMSCH hissesi alınır mı? Gibi soruların tamamına bu raporda yanıt bulabileceksiniz.

BMSCH hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

BMCSH hisseleri henüz 2021 yılında halka arz olması nedeniyle çok uzun vadeli yatırımcılara sahip bir hisse değil. Yabancı paylarında ise hatırı sayılır bir yabancı yatırımcı olması birçok halka arzın aksine hisseyi yukarı yönlü tutmaya devam ediyor. BMSCH hisse yorum ve analizleri ile ilgili olarak çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, BMSCH hisse fiyatları nedir? BMSCH hisse hedef fiyatı kaç TL?

BMSCH hisse senedi hedef fiyatı ile birlikte birçok yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor. BMSCH hisse teknik analizi ve BMSCH hisse fiyatı 2022 yılında ne olacak sorusuna cevap aranıyor.

BMSCH hissesi5 TL fiyatından halka arz olduğu ilk günden bu yana hiçbir zaman bu fiyatlara gerilememiş aksine sürekli şekilde yükseliş hareketlerini sürdürmeye devam etmiştir. 

BMSCH Hissesi Nedir? | BMSCH Hisse Nasıl Alınır? 

Borsa İstanbul'da Haziran 2021 yılından bu yana işlem gören BMSCH hissesi, Türkiye yerleşik kişiler tarafından herhangi bir aracı kurum fark etmeksizin mobil bankacılık ya da internet bankacılığı ile birlikte alınabilir. Herhangi bir alt limit olmayan alım işlemlerinde hissenin fiyatlarındaki fiyatlamalara göre olduğu fiyattan, aşağı ya da yukarı yönlü fiyatlardan emir girme imkanınız vardır.

BMSCH hissesi Çelik Hasır üretimi alanında faaliyet gösteren bir şirket olmakla birlikte BMS Grup iştirakisi bir şirkettir.

BMSCH Hisse Senedir Nedir? BMSCH Hisse Detayları

BMSCH hissesinin faaliyet alanı: Çelik tellerin soğuk çekme yöntemi ile imalatıdır. 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren şirket 2021 yılında halka arz olmuştur. 316.753.084 TL'lik bir piyasa değerine sahip olan BMSCH şirketinin 36.085.000 TL ödenmiş sermayesi bulunmaktadır.

BMSCH Hissesi Nasıl Alınır?

Borsa İstanbul'daki her şirket gibi BMSCH hissesi de tüm aracı kurumlardan satın alınabilir. Herhangi bir aracı kurum üzerinde 'yatırım hesabı' sahibi iseniz BMSCH hissesi satın alabilirsiniz. 

BMSCH Hissesi Hangi Borsada Yer Alıyor

BMSCH hissesi Borsa İstanbul'da Ana Pazar'da işleme konu olmaya devam ediyor. 

BMSCH Hisse Yorumları | En İyi Yorum

BMSCH Hisse Yorum

BMSCH hisseleri için negatif yönlü yorum yapan analist sayısı bir hayli az çünkü gerek BMSCH hisse faaliyet alanı gerek ise hissede yabancı paylarındaki düzenli artış şirketin hisse fiyatlarındaki artışın önüne geçilemeyeceği düşünülüyor. Bununla birlikte hisse fiyatlarındaki çok da yüksek olmayan volatilite de hissenin yatırımcılarına güven vermeye devam ediyor. BMSCH hissesi yorumu yapan analistler yükseliş senaryosu olarak şöyle söylüyor; BMSCH şirketinin yüksek karlılığı ve üretim alanındaki paylarının giderek artış göstermesi hisseye de olumlu yansıyacaktır. Hisse fiyatlarının artış göstermesinin haricinde var olan karlılık oranın artış göstermesi bir yandan BMSCH hissesinde temettü verimliliği veya bedelsiz bölünme ihtimalini de gün yüzüne çıkartabilir.

BMSCH Hisse Senedi Yorum Twitter

Sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden birçok hisse senedinde olduğu gibi yatırımcıların ortak bir paydada buluşarak hissenin fiyatını pozitif etkilemeye çalıştığını görmekteyiz BMSCH hissesi ile ilgili olarak en çok Twitter yorumu ise hissenin bu fiyatlarının hala çok ucuz olduğu ve daha da sert şekilde yukarı yönlü gidişatın olması yönünde.

BMSCH Hissesi Yorum Ekşi

Eksi platformu üzerinde yapılan BMSCH hisse yorumları ise Twitter ile çok özdeşmiş durumda değil. BMSCH şirketi veya hissesi ile ilgili pek bir yorum bulunmamakla birlikte bunun sebebinin halk tarafından bilinirliliğinin çok az olması ile ilgili olduğu düşünülüyor. Çünkü BMSCH hissesi 2021 yılının Haziran ayında halka arz olmuştu.

BMSCH Hisse Ne Zaman Temettü Verecek?

BMSCH hisse 1 yılını bile doldurmadığı için şirketin yıllık karları henüz Borsa İstanbul kanadında belli değil. Bu sebeple hisse için henüz bir temettü ya da temettü verimliliği pek mümkün değil. 

BMSCH Hisse Senedi Kazandırır Mı?

BMSCH hisseleri arz olduğu günden bu yana fiyat artışı yaşamış ve endekste büyük düşüşlerde bile neredeyse çok etkilenmemiştir. Bunun sebebi hissenin yabancı yatırımcılarının büyük oranda olması ve dolaşımdaki adet sayısının henüz manipüle edilebilecek seviyelerde olmamasından kaynaklandığını söylemek mümkün. 

Yatırımcılara SPK kararları nedeniyle doğrudan bir hissenin kazanıp kaybettireceği fikrini söylemenin yasak olması nedeniyle bu konuda net bir söylemde bulunulmasa bile makalenin yazıldığı tarihe bakılırsa şu an için kazandırıyor ve böyle giderse kazandırmaya devam edebilecek potansiyeli var gibi duruyor. 

BMSCH Hisse Senedi Yatırım Yapılır Mı?

BMSCH hisse senetlerine yatırım yapmak için birçok olumlu durumdan bahsedilebilir. Fakat SPK kuraları gereği bu konu ile ilgili fikir beyanı yapmak yerine aşağıda sizler için grafik göstergeleri üzerinden yorumlamalar yapacağız. Bu grafiklerden çıkaracağınız fikirler sizlerin BMSCH hissesine yatırım yapıp yapmayacağınız konusunda fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.

BMSCH Hisse Hedef Fiyatı | Güncel Hisse Fiyatı

BMSCH hissesinin hedef fiyatı ile birden fazla görüş elbette var bizler en çok beğenilen ve desteklenen 2 yorumu sizler için bir araya getirip raporumuza ekliyoruz.

BMSCH Hissesi Yükseliş Senaryosu:  BMSCH hisselerinde birçok analist arasında en çok beğeniyi toplayan yükseliş senaryosu hisse fiyatlarının tekrardan tarihi zirvesi olan 10 liralı seviyelere geri döndükten sonra biraz yatay bant aralığında gittikten sonra büyük bir sıçrayış yapması bekleniyor. Hedef fiyatı olarak 19 lira olarak gösteriliyor.

BMSCH  Hissesi Düşüş Senaryosu:  BMSCH hissesinde en çok yorum alan fakat düşüş yönlü senaryoda ise fiyatın halka arz sürecindeki fiyatına kadar gerileyebileceği bu sürecinde çok uzun sürmeden yavaş yavaş gerçekleşeceği düşünülüyor. 

BMSCH Hisse Teknik Analizi | BMSCH Hisse Grafiği

BMSCH hisse teknik analiz

Hisse senedini teknik açıdan incelendiğinde bulut içerisinde kalma gayretini görmek mümkün. TRB indikatörü ise negatif yönlü bir kırılımın ilk tohumunu atmış durumda. Fiyatlar 8.50 TL üzerinde durduğu sürece endişe duymayacağını söyleyen hatırlı analistler. Grafiklerde yönün hala yukarı yönlü sinyaller oluşturabilecek gücü bulduğunu söylüyor. 

BMSCH Hisse Senedi Teknik Analiz

BMSCH hisse senedinde teknik görünüşte net bir formasyon sinyali görünmemekle birlikte teknik açıdan destek ve direnç seviyelerini sizlerle paylaşalım.

Destekler: 8.57 - 8.15 - 7.64
Dirençler: 8.85 - 9.13 - 9.47 - 10.03  

 Birborsa / Cem Arslan

BMSCH BMS CELIK HASIR SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 24.56
Satış 24.64
Değişim -0.64%
Son Değer 24.6
En yüksek 26.8
En düşük 24.52
Haftalık Değişim 0.4901%
Aylık Değişim 4.0609%
Yıllık Değişim 46.4285%
Etiketler