Yerli otomobil İstanbul’da görücüye çıktı!

Yerli otomobil meraklıları için sonunda İstanbul'da görücüye çıktı. Daha önce Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de tanıtılmış olan araç, şimdi İstanbul'da meraklılarını bekliyor.

Yerli otomobil İstanbul’da görücüye çıktı!

Togg, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de tanıtmış olduğu konsept otomobili, İstanbul'da görücüsüne çıkardı. Zorlu Center ile kamuoyunun beğenisine sunulmuş olan otomobil, Ocak ay içerisindeki CES fuarında tanıtılmıştı. Yine CES fuarında Togg'un vizyonunu tüm dünyanın kamuoyuna duyurmuştu.

Yerli otomobili geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Togg, Ocak ayında gerçekleşen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) görücüye çıkarmış olduğu modeli, İstanbul'da sergilemeye başladı.

Yapılmış olan açıklamaya göre, 4 kapılı olan coupe formundaki otomobilin Zorlu Center’da kamuoyunun beğenisine sunulmuş olduğunu bildirildi.

Yerli otomobil İstanbul’da görücüye çıktı!

Zorlu Center konu ile ilgili açıklama yaptı

Zorlu Center yapmış olduğu açıklamada, "Tüm teknoloji dünyasının buluşma noktası olan Tüketici Elektroniği Fuarı #CES2022’de global nitelikte sahneye çıkmış olan ve gelecekte kullanacak olduğumuz #Togg teknolojilerini bir bir sergilediğimiz Konsept Akıllı Cihazımız;  artık bugünden itibaren Zorlu Center’da sizler ile yüz yüze görüşmeyi ve tanışmayı bekliyor" sözlerini dile getirdi.

İlk defa CES'TE Boy gösterdi

Togg, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenmiş olan CES’te vizyonunu ve yeniliklerini dünya kamuoyuna duyurmuştu.

Zorlu Center'da sergilenmeye başlamış olan otomobil, o dönem içerisinde 'Transition Concept Smart Device' olarak tüm dünyaya tanıtılmıştı.

Otomobil, bu zamana kadar birçok farklı otomotiv markasında görev almış olan ünlü Türk tasarımcı Murat Günak liderliğinde Pininfarina stratejik ortaklığı ile tasarlandı.

Sergilenen otomobilin ters yöne açılan kapıları dikkat çekerken, hem ön hem de arka koltukların elektrikli ayarlara sahip olması da yine yerli elektrikli otomobilin dikkat çeken özellikleri arasında.

Elektrikli otomobil, 2019'da sergilen sedan konsept modelden farklı olarak fastback tasarıma sahip.

Etiketler