CES Fuarında Gözler TOGG'da!

Yerli otomobil TOGG, Amerika'da gerçekleştirilen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de sergilenmeye başlayacak.

CES Fuarında Gözler TOGG'da!

Amerika’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022 (Consumer Electronic Show) bugün başlıyor.

7 Ocak'a kadar sürecek fuarda, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un ilk global tanıtımı yapılacak.

Yeni logosuyla TOGG Ne Kadar?

Fikri ve sınai  sürecinde mülkiyeti % 100 yerli olan, Türkiye’yi ait uluslararası alanda bir marka olarak temsil edecek ve Türk mobilite ekosisteminin merkezini oluşturmak hedefi ile yola çıkan Togg, marka isminin ardından logosunu da tüm dünyaya duyurmuş oldu.

Logo tasarımında iki ok, ortasında kıymetli taş şeklini oluşturacak biçimde bir araya gelerek, tıpkı Türkiye gibi Doğu ve Batı’nın bir araya gelmesini simgeliyor.

Logo hem de Togg'un yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunun da altını çiziyor.

Yeni logo, 21 Aralık'ta paylaşılan videoda, ilk defa otomobilin üstünde görülmüştü.

TOGG Fiyat

TOGG fiyatı üzerine internette onlarca yazı ve haber dolaşıyor olsa bile, fiyatına dair herhangi bir net açıklama ya da resmi veri bulunmamaktadır. Yerli otomobilin fiyatına da değinen TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Fiyatlar içten yanmalı C segment SUV ile rekabetçi olacak" dedi. 

TOGG Fiyatı belli oldu

TOGG Açılımı

TOGG, açılımı nedir? Sorusu da araç hakkında en çok merak edilen konulardan biri olmaya devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu olarak açılıma sahip olan şirket. Tamamen yerli sınai fikir olarak üretime geçeceği biliniyor. 

TOGG Fabrika 

Bursa Gemlik'teki TOGG fabrikasında önemli bir aşama geride kaldı. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan fabrikaya 250'den fazla robot getirildi. 

Etiketler