XRP’de neler oluyor?

Son alınan gelişmelere göre Ripple ve ortakları tarafından büyük bir oranda XRP transfer yapıldı.Bu transferler sonucunda XRP üzerinde belirli bir oranda hareketlilik yaşanmasına neden oldu.Çoğu borsada hareketlenmeler yaşanması sebebiyle yatırımcılar dikkatlerini XRP üzerine çevrilmesine neden oldu

XRP’de neler oluyor?

XRP’de yaşanan yükselme sonrasında XRP, 24 saat içerisinde yüzde 4 civarında bir yükseliş elde etti. Çoğu kullanıcıya avantaj sağlayan bu yükseliş, ilerleyen zamanlarda daha büyük bir oranda gerçekleşmesi bekleniyor. XRP’nin genellikle Bitcoin’in dalgalı bir şekilde hareketlenmeler yaşadığı dönemlerde sabit kalmasıyla bilinen XRP, yapılan transferler sonucundan belirli bir oranda yükseliş kazandı. 


Son alınan gelişmelere göre son 15 saat içerisinde San Francisco merkezli olan Ripple üzerinden 98 milyon tane XRP transferi yapıldığı belirtildi. Bu transferin ardından Avrupa üzerinde de bir takım XRP transferi yapıldığı gözlemlendi. Ripple’nin Avrupa içerisinde ortaklığını yürüten Bitstamp, 50 milyona yakın XRP transferi yapıldığı gözlemlendi.
XRP transferlerinin gerçekleştiği bir başka yerse Meksika oldu. Meksika merkezli olan bir borsada önemli XRP transferleri yaşandı.

XRP’de Toplu Satışlar Mı Yapılıyor?

Bitso’nun 30 milyon adetin üzerinde XRP aktardığı gözlemlendi. Bu kadar yüklü miktarda satışların yapılması XRP’lerde toplu satış yapıldığını gösteriyor. Kurumsal firmaların toplu XRP almış olmasıyla, XRP fiyatlarında ciddi değişiklikler bekleniyor.

XRP’de neler oluyor?
XRP’ de yaşanan bu gelişmeler toplu satışlar sonrasında fiyatların artacağı yönünde bir izlenim oluşmasına neden oluyor. Ancak Ripple’da yaşanan bu transferler günlük işlem olarak gösterilmeye çalışılıyor. Ancak XRP üzerinde ciddi hareketlenmeler yaşandığı apaçık ortada olduğu görülüyor. Bu hareketlenmelerin arasında Türkiye’nin güvenilir kripto borsalarından biri olan BTCTURK’te de gözlemlendi. BTCTURK borsasında da önemli XRP hareketlenmelerinin yaşandığı gözlemleniyor. Bu hareketlenmelerin sonucunda XRP fiyatlarında yükseliş yaşanması büyük bir olasılık gözüyle bakılıyor.
 

Sorumluluk Reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.

Etiketler