TA: Matic fiyatı 1 doların üzerinde kırılma direnciyle karşı karşıya mı?

Ünlü analist; ”Matic fiyatı, bu hafta %80'in üzerinde artışla 0,33 dolardan düşük bir seviyeden büyük toparlanma işaretleri göstermesine rağmen, 1 dolarda güçlü bir dirençle karşı karşıya.” Sözlerini aktardı.

TA: Matic fiyatı 1 doların üzerinde kırılma direnciyle karşı karşıya mı?

Ünlü analist “Temmuz,  çoğu kripto projesi için iyi geçti, Matic fiyatı sadece bir ayda %80'in üzerine çıktı. Ancak Matic fiyatı 1 $ seviyesinde dik bir dirençle karşı karşıya kaldı.” değerlendirmelerinde bulundu.

Ünlü analistten Matic haftalık grafik analizi

“Matic'in fiyatı, 0.80 dolarlık bir bölgeye bir ret görmeden önce 0,33 dolardan1 dolara yükseldi.
 
Matic, 2021'deki tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) ile karşılaştığında bir rahatlama sıçraması gördü. Bu, Matic'in iyi bir toparlanma sıçraması için daha fazla satın alma baskısı oluşturması için iyi bir destek oldu.
 
0,33 dolar civarında oluşan güçlü destekten Matic, haftalık grafikte 0,589 dolar civarında zayıf bir destek oluşturabildi.
 
Matic'in haftalık fiyatının geri çekilmesi, 0,6 - 0,58 dolar arasındaki destek bölgesini yeniden test etmemizi sağlar.”
 
Haftalık grafikte büyük direnç – 1dolar
 
Haftalık grafikte büyük destek – 0,6 dolar, 0,35 dolar

TA: Matic fiyatı 1 doların üzerinde kırılma direnciyle karşı karşıya mı? 

Ünlü analistten Matic fiyatının günlük analizi 

“Matic fiyatı için günlük grafik, 200 EMA'ya karşılık gelen 1 dolardan reddedildikten sonra hala iyi görünüyor. Matic, günlük zaman diliminde iyi bir destek olan 50 EMA'nın oldukça üzerinde kalıyor.
 
Düşük bir zaman diliminde trendin tersine dönmesiyle boğalar, kırılması zor olan 200 EMA direncini kırmak için fiyatı yeterince yükseğe çıkarabilir. Direncin 1.02 dolarda başarılı bir şekilde kırılması, Matic'in fiyatının 1.3 dolara yükselmesini sağlayabilir.
Günlük grafikteki hacim, alıcıların daha yüksek bir zaman diliminde tam bir trend dönüşüne kadar pozisyonlarını koruduğunu gösteriyor.
 
Günlük grafikteki göreli güç Endeksi (RSI), Matic üzerinde fazla satış baskısı olmadığı için iyiye işaret olan 60 seviyesinde.
Matic, 50 EMA'yı destek olarak tutamazsa, aşağı yönlü bir eğilim olması durumunda, 0,6 – 0,589 dolar bölgesi, alıcıların fiyatı yukarı çekmesine izin vermek için iyi bir destek alanı olmuştur.”
 
Günlük direnç – 1,02 dolar.
Günlük destek – 0,74 ABD doları, 0,589 ABD doları.
 

4H tablosunda Matic fiyatı

4 saatlik grafikte Matic'in fiyatı, fiyatın 200 EMA'nın üzerinde olduğunu ancak Matic için direnç görevi gören 50 EMA'yı geçmek için mücadele ettiğini gösteriyor.
 
Boğaların yüksek zaman diliminde Matic için kırılmasının zor olduğunu kanıtlayan 1 dolarlık işaret direncine doğru itmesi için Matic'in bu direnci kırması gerekiyor.
 
Grafikteki hacim, bu seviyeden Matic satın almak için daha fazla alıcının devreye girdiğini gösteriyor. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer kripto para birimleri için piyasadaki sıçrama, Matic'in fiyatını mevcut fiyatın üzerine çıkarabilir.
 
Matic'in yükselme şansının daha yüksek olması için 50 EMA'ya karşılık gelen 0,88 doların üzerinde kırılması ve kapanması gerekiyor. Matic kırılmayı başaramazsa, bir sonraki desteğe geri çekilmesi beklentiler arasında.”
 
4 saatlik grafikte direnç – 0,88 dolar, 1 dolar.
4 saatlik grafikte destek – 0,776 ABD doları, 0,59 ABD doları.


 

MATICUSDT:BNN Polygon TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.564
En yüksek 0.581
En düşük 0.559
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler