Bazı coinlerde yükseliş bekleniyor

Kripto paralarında yaşanan yükseliş ve düşüşlerin ardından bazı Coinler’de yükseliş bekleniyor. Çoğu Coin’in fiyatlarında sürekli dalgalanmaların seyir ettiği şu zamanlarda, 3 tane Coin’in fiyatlarında artış olması bekleniyor.

Bazı coinlerde yükseliş bekleniyor

Kripto para borsalarında düşüşlerin ağırlıkta olması çoğu yatırımcılar için bazı avantajlar sağlıyor. Bu düşüş trendinde düşük fiyatlardan Coin alan yatırımcılar, ilerleyen dönemlerde bu Coinler’in yüksek fiyatlara ulaşması ile birlikte satışlarını gerçekleştirerek ciddi oranlarda kazançlar elde ediyorlar. Bu yazımızda sizlere şu andaki mevcut fiyatının üstüne çıkabilecek 3 tane Coin hakkında bazı bilgiler vereceğiz. Bu Coinler’in yükseliş yaşanmasına yönelik büyük bir oranda olasılık olduğu düşünülüyor. Sizlere paylaşacağımız bu Coinleri aşağıda sırasıyla belirttik. Bu yazımızı okuyarak bu Coinler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

1. GNOX


Yükselme beklenen Coinler’den biri olan GNOX, bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacak olan yeni bir tokkendir. BNB üzerinden çıkacak olan bu Coin, yatırımcıların DeFi getirilerini sıradan kullanıcılar için daha kolay ve daha erişilebilir bir hâle gelmesini sağlıyor. GNOX, DeFi getirilerini kullanıcılara yansıtmayı hedefleyen başarılı birer tokken olması bekleniyor.

Bazı coinlerde yükseliş bekleniyor

2. SHİB


DogeCoin’i bitiren ve piyasada memecoin rakip olarak çıkan Shiba, piyasanın etkili Coinlerinden bir tanesidir. Bu coin küresel alanda büyük talep görmesiyle birlikte ciddi bir şekilde taleple karşılandı. Çıktığı günden bu yana en iyi kazanç sağlayan Coinlerden biri olan Shiba, piyasalarda uygun fiyatlı olması sebebiyle oldukça yüksek miktarlarda alım ve satım yapılması sebebiyle hacimleri çok yüksek değerlerde yer alıyor. Shibalar’da son zamanlarda gerçekleşen yakım ile birlikte ilerleyen dönemlerde fiyatlarında artış yaşanması bekleniyor.
 

3.  FTM

Yapılan gözlemlere göre piyasaların demirbaşlarından olan Balinaların ciddi oranlarda FTM biriktirdikleri gözlemleniyor. Yatırım yapacak kişilerin, Balinaların yatırımlarına bakarak yatırım yapmaları, bu isten kazanç sağlama ihtimalini artırıyor. Balinaların FTM üzerinde ciddi yatırımlar yapması, FTM üzerinde ciddi bir artış olma ihtimalinin artırıyor.

 
Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.
 
 

SHIBUSDT:BNN SHIBA INU TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 8.09E-6
En yüksek 8.4E-6
En düşük 8.01E-6
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler