Warner Music ve The Sandbox, Metaverse'de konser veriyor

Yüksek sesli müzik ve dijital kalabalıklar: Metaverse'deki bir müzik olayı yakında böyle görünebilir. Ed Sheeran ve Co. yakında sanal bir tura mı çıkıyor?

Warner Music ve The Sandbox, Metaverse'de konser veriyor

Meta evren tüm dünyada hızla yayılmaya devam ediyor. Metaverse reklamı yapan ya da bu dünyayı tanıtmaya çalışan herkesin ortak bir paydada buluştuğunu görmek mümkün. Fiziki hayatta yapılabilecek her şeyin sanal dünyada yapılabileceğini iddia ediliyor. Örneğin bir futbol maçı ya da sinema izlemek derken şimdi bir de metaverse konseri karşımıza çıkmış durumda. Warner Music ve Sandbox arasında yapılan bir anlaşma sonunda sanal konserler Meta dünyada başlayacak!

60 yılı aşkındır müzik piyasasında bulunan devi şimdi Metaverse'e adım atmaya karar veriyor ve piyasanın öncülerinden biri olmaya hevesli gibi duruyor. 

Müzik tutkunları için yeni bir Eldorado, blok zinciri oyunu The Sandbox'ta bir arsa üzerinde oluşturulacak. Warner Music Group'un dijital şefi ve iş geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Oana Ruxandra, Medium'daki bir gönderide şunları söyledi,

"LAND'de, gerçek dünya sınırlarını aşan kalıcı, sürükleyici, sosyal müzik deneyimleri yaratacağız" dedi.


Ana sahnenin yanındaki sanal arsalar da gelecekte satışa sunulacak. Konser ve eğlence parkının karışımı, hayranların müzik cennetindeki sanatçılarla daha yakından bağlantı kurmasını sağlayabilir. Warner Music Group, eğlence endüstrisinde büyük bir isim ve Ed Sheeran ve Red Hot Chili Peppers gibi süper yıldızlara imza attırmış durumda. Ancak, Metaverse'de yakında hangi sanatçıların bulunacağı hala belli değil.

Şimdilik yola çıkılan sanatçılar bile izleyicileri ve Sandbox yatırımcılarını heyecanlandırmış olacak ki arsalara olan ilgi hızlıca artış gösteriyor. Bunun yanı sıra Sandbox meta evreninde arsa fiyatları da haber akışı ile birlikte değer kazanmaya devam ediyor.

Konser alanın etrafındaki arsaların parsel fiyatları yüzde 12 değer kazanmış durumda. 

Etiketler