İzmir Metaverse Arsa Nedir? | İzmir Metaverse Arsa Alma

İzmir Metaverse arsa alma nasıl yapılır? Sorusuna ilişkin sanal evrende İzmir arsa almak isteyen birçok kişi merak içindedir. İzmir Metaverse arsa fiyatları üzerinde yoğun bir şekilde ileriye dönük olarak İzmir Metaverse arazi satın almak isteyenlerce araştırma yapılmaktadır. İşte detaylar...

İzmir Metaverse Arsa Nedir? | İzmir Metaverse Arsa Alma

İzmir Metaverse arsa alma nasıl yapılır? Sorusuna ilişkin sanal evrende İzmir arsa almak isteyen birçok kişi merak içindedir. İzmir Metaverse arsa fiyatları üzerinde yoğun bir şekilde ileriye dönük olarak İzmir Metaverse arazi satın almak isteyenlerce araştırma yapılmaktadır. İşte detaylar...

İzmir sanal arsa almak isteyen birçok kişinin hangi platformdan nasıl arsa alacağına ilişkin olarak çeşitli yorumlarda bulunduğunu görmekteyiz. İzmir Metaverse arsa ile ilgili olarak Türkiye’de en çok ön plana çıkan ilimizdir.

İzmir arsa alma işlemleri son dönemlerde Metaverse kavramının ön plana çıkması ile birlikte Sandbox, Decentraland ve OVR gibi platformlar üzerinden araştırılmaktadır. Peki, İzmir Metaverse arsa nasıl alınır? İzmir sanal arsa fiyatları nelerdir? Gelin, hep birlikte bakalım.

İzmir Metaverse Nedir? | MetaKent İzmir Projesi

İzmir Metaverse, bilgisayarlar, android cihazlar ve 3D cihazlar üzerinden insan zihninin fiziksel ortamdan uzak yapay bir sanal evrendir. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “MetaKent İzmir Projesi” kapsamında bazı duyuruların yapılması ile birlikte birçok kişi bunun ne olduğuna ilişkin olarak araştırma yapmıştır.

Metakent İzmir projesi ile birlikte insanların kentte yer alan turistik mekânları ziyaret edebilecekleri, festivallere katılabilecekleri ve hatta oluşturulan sanal belediye üzerinden bazı iş ve işlemlerin gerçekleştirileceği söylenmektedir.

İzmir Metaverse Neden Önemli?

İzmir metaverse konusunda yaşanan gelişmelerin fiziksel engeli olan insanların yeni bir dünyaya açılmasını ve bu sanal dünyada fiziksel bir emek harcamadan sadece düşünsel yollarla hayatlarında yaşamak istedikleri her şeyi yaşamasına imkân veriyor. İzmir Metaverse kavramında sağlayacağı öncülük ile birlikte diğer illere yönelik olarak da öncülük etmeye hazırlanıyor.

Günümüzde birçok kişi İzmir Metaverse arsa kavramı üzerinde değerlendirmelerde bulunarak İzmir ilinin sanal bir şehir haline gelip gelemeyeceğini merak etmektedir. İçerisinde birçok tarihi yapıtı ve doğal güzelliği barındıran İzmir ilimizin sanal dünya ile birlikte bu güzellikleri internet ortamına taşıyacağı düşünülmektedir.

İzmir Metaverse Arsa Nereden Alınır?

İzmir Metaverse arsa nereden alınır? ya da başka bir deyişle Metaverse arsa hangi yerden alınır? Sorularının sıklıkla sorulduğunu görmekteyiz. Sanal evren üzerinden alınan arsaların aynı gerçek yaşantıda olduğu gibi İzmir ilinde yer alan işlek ve konumu güzel araziler üzerinden seçilmesi gerekmektedir. İzmir Metaverse arsa alımı konusunda en işlek caddeleri ve alanları sizlerle paylaşalım.

·         Kıbrıs Şehitleri Caddesi

·         Atatürk Caddesi, Kordonboyu

·         Mustafa Kemal Bulvarı

·         Altınyol

·         Cemal Gürsel Bulvarı

·         Cengiz Topel Caddesi

·         Sahil Hattı

İzmir Metaverse arsa seçeceklerin öncelikle hangi platform üzerinden arsa almak istedikleri yönünde iyi bir tespit yapmaları gerekmektedir. İzmir Metaverse arsa ile ilgili olarak birçok platformun satış gerçekleştirdiğini görebilmekteyiz.

İzmir Metaverse Arsa Şekillendirme Nasıl Yapılır?

İzmir Metaverse arsa şekillendirme konusunda genellikle villa, çim, çit, ağaç ve köpek kulübesi tercih edilmektedir. İzmir ilinde Metaverse sanal dünyasında alacağını araziyi hangi platform üzerinden alırsanız alın belirli itemleri kullanarak şekillendirebilmeniz mümkündür.  İzmir Metaverse arsa şekillendirmede şunlar kullanılmaktadır;

·         Villa

·         İş Merkezi

·         Çit

·         Köpek Kulübesi

·         Mini Park

·         Çimlendirme

·         Park Yeri

·         Yürüyüş Yolları

·         Çiçek ve Ağaç

·         Mini Havuz

İzmir metaverse arsa şekillendirmede kullanacağınız öğeler platformlar arasında çeşitlilik gösterebilmektedir. Ancak İzmir ilimizin doğal ve tarihi yapısına uygun bir şekilde arsa şekillendirme işlemini sağlamanız güzel bir görüntü elde etmenize olanak verecektir.

İzmir Metaverse Arsa Alınır Mı?

İzmir Metaverse arsa alınır mı? Sorusunun son dönemlerde popüler bir şekilde sorulmaya başlanıldığını görmekteyiz. İzmir Metaverse arsa alarak geleceğe yönelik yatırım yapılarak para kazanılmaya çalışıldığını da görebilmek mümkündür. Ancak bu noktada İzmir Metaverse arsa alacakların hangi platformu seçeceği ve nasıl bir yatırım yapacağına ilişkin net ve somut bir adım atması gerekmektedir. Zaman bize İzmir Metaverse arazileri ile ilgili olarak kazanç sağlayıp sağlamayacağını gösterecektir.

İzmir Metaverse Arsa Alma | İzmir Metaverse Arsa Fiyatı

İzmir Metaverse arsa alma Sandbox, Decentraland ve OVR gibi platformlar üzerinden Metamask cüzdanında yer alan Metaverse coinler ile birlikte yapılmaktadır. İzmir sanal arsa alma konusunda genellikle Sandbox, Decentraland ve OVR platformlarının tercih edildiğini görmekteyiz. Ayrıca İzmir ili için sanal arsa almak isteyenlerin Axie Infinity ve Next Earth üzerinden de alım gerçekleştirdiğini görmekteyiz. İzmir üzerinden Metaverse ya da farklı bir deyişle sanal arsa almak isteyenlerin izlemesi gereken bazı adımlar vardır.

10 Adımda İzmir Metaverse Arsa Alma Yöntemi;

1.      Sanal Arsa Alacağınız Siteye Seçin

2.      Siteye Kayıt Olun ve Giriş Yapın

3.      Site Üzerinden MetaMask Cüzdan Edinin

4.      En Uygun Metaverse Coin’i Araştırarak Alın

5.      MetaMask Cüzdanınıza Metaverse Coin Ekleyin

6.      Arsa Konumu ve Fiyat Analizi Yapın

7.      Site Üzerinde Alacağınız Parseli Belirleyin

8.      Bakiyeniz Karşılığında Arsayı Satın Alın

9.      Arsanızı Kendinize Göre Şekillendirin

10.  Arsanızı Satın ya da Kiraya Verin

Metaverse Arsa Fiyatlandırması

İzmir Metaverse arsa fiyatlandırması ile ilgili olarak net bir bilgi verebilmek için hangi platformu tercih ettiğinizin bilinmesi gerekmektedir. İzmir ilinde Metaverse dünyasında arsa satın almak için belirli coinlere ihtiyacınız vardır ve bu coinlerin fiyatları değişiklik göstermektedir. İzmir arazi satın almak için ön plana çıkan coinleri sizlerle paylaşalım.

·         SAND Coin = 70 TL

·         MANA Coin = 42 TL

·         AXS Coin  = 1,041 TL

·         ENJ Coin = 32 TL

·         OVR Coin = 33 TL

Not: Coin fiyatları yazı tarihi itibari ile yazılmış olup güncel fiyatı kontrol edilerek işlem yapılmalıdır. 

İzmir Metaverse Arsa İçin Hangi Coin Alınır?

İzmir Metaverse arsa coin alma konusunda hangisinin tercih edilmesi gerektiği konusunda da yoğun bir araştırmanın yapıldığını görmekteyiz. İzmir metaverse arsa almada genellikle tercih edilenlerin ise Axie Infinity (AXS), The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) ve Enjin Coin (ENJ) coinler olduğunu söyleyebiliriz.  İzmir üzerinde sanal evren almak isteyenlerin burada dikkat etmesi gereken nokta; her platformun kendisine yönelik olarak bir coine sahip olması ve fiyatlarının farklılık göstermesidir.

İzmir Metaverse Arsa Kiralama

İzmir Metaverse arsa kiralama işlemi yeteri kadar işlek ve konumu güzel arsaların satışı bittikten sonra yapılması planlanan bir kazanç yöntemidir. İzmir Metaverse arsa almak isteyen birçok kişi şimdiden işlek alanlar üzerinden arsa satın alarak beklemeye başladı. İzmir Metaverse sanal dünyasında alınan arsalar ile ilgili olarak zaman bize ne olacağını gösterecektir.

İzmir Metaverse Arsa Satma

İzmir Metaverse arsa satma işlemi de aynı kiralama işlemi gibi konumu güzel, ölçeği büyük ve işe yarar araziler üzerinde kazanç elde etmek için kullanılması düşünülen bir sistemdir. İzmir ilinde bulunan büyük şirketlerin merkezi konumlarını alarak satış gerçekleştirmek isteyen birçok kişinin olduğu gibi, spor kompleksleri, siyasi parti merkezleri, valilik ve belediyeler gibi birçok alanında şimdiden alarak satışının yapılmaya çalışıldığını görmekteyiz.

 

Etiketler