VeChain coin nedir?

VeChain blockchain tabanlı bir tedarik zinciri platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. VeChain’deki amaç tedarik zinciri masraflarını düşürmek ve şeffaflık ile verimliliği artırmaktır.

VeChain coin nedir?

VeChain coin nedir?

VeChain tedarik zinciri ve iş odaklı bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkarken bu teknoloji gerçek zamanlı olarak bilgi akışını kolaylaştırmak ve katılımcılar arasında verimli iş birliğini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Kripto paranın değeri son birkaç ayda dalgalı seyir izlemiştir. Bitcoin'den farklı olarak VeChain bir yetki temsili (PoA) konsensüs protokolü kullanır. PoA olarak kısaltması yaygın olarak ülkemizde de kullanımı yaygınlaşan kelime aslında vekaletname olarak da tanımlanabilir. Yetki ağı blok zincirine yeni eklemeleri doğrulayan onaylanmış bir grup insan kullanır. İş modeli sistemin güvenli ve güvenilir olmasını sağlamak için çok fazla bilgi işlem gücü gerektirir. VeChain merkezi bir yetkisi olmayan kripto para birimidir. Ayrıca merkezi olmayan düğümler de yoktur.

VeChain girişi engelleyen engelleri kaldırmayı amaçlar. Odak noktası ademi merkeziyetçilik değil, açık finansmandır ve kripto para girişimleri, işletmeleri ve toplulukları birleştiren çok çeşitli kullanım durumları sunar. Büyük şirketlerle olan ortaklıkları da diğer avantajlarından biridir. Çeşitli ekosistemi işletmelerin blok zincirinin gücünü kullanmasını sağlar. Bu ortaklıkların yardımıyla VeChain kripto para birimi sevenler için harika bir yatırımdır.

vechain coin

VeChain coin kime aittir ve ne zaman arz olmuştur?

VeChain 2015 yılında kurulmuş Singapur merkezli bir şirkettir. Şirket tedarik zinciri yönetiminde uzmanlaşmıştır ve merkezi olmayan bir akıllı sözleşme platformu geliştirmiştir. VeChain ekibi iş uygulamalarını tasarlamak ve uygulamak için benzersiz bir yaklaşıma sahiptir. Son gelişimiyle birlikte VeChain ekibi şimdiden dikkat çekiyor ve gelecek vaat eden ortaklık teklifleri almıştır. Şirketin çeşitli endüstriler tarafından kullanılan merkezi olmayan bir uygulaması da bulunmaktadır.

VeChain coin yorum

VeChain "İş için Ethereum" olarak tanımlanmıştır ve akıllı sözleşmelere sahip bir blok zinciridir. Kripto para birimi otomotiv, perakende ve lüks mallar gibi sektörleri hedeflemektedir. Ancak bu alanların dışında birçok kullanım alanı da vardır. Aynı zamanda verimliliği artırmak ve finans sektöründeki büyük isimlerle ortaklık kurmak için de çalıştığı söylenebilir.

vechain coin geleceği

VeChain bir Yetki Kanıtı fikir birliği modeli kullanır. Bu tüm işlemlerin bir grup doğrulayıcı tarafından doğrulandığı anlamına gelir ve VeChain'i çok esnek bir kripto para yapar ve çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. VeChain kripto para birimi meraklıları için harika bir yatırım seçeneğidir. VeChain doğrulama süreci iş kanıtından daha verimlidir. Doğrulama blok zincirine yapılan yeni eklemeleri doğrulamanın tek yoludur. VET jetonları herkesin aynı kodu kullanmasını sağlamak için kullanıcılar ve doğrulanmış kullanıcılar arasında dağıtılır.

VeChain'in bir önemli avantajı enerji verimliliğidir ve Bitcoin'den daha az enerji kullanır. Buna ek olarak bulmaca çözme ihtiyacını ortadan kaldıran bir yetki kanıtı modeline dayanmaktadır. Bunun yerine blok zincirine yeni eklemeleri doğrulamak için doğrulayıcı olarak bilinen bir grup insanı kullanmaktadır. Bu işlemleri iş kanıtından daha kolay ve daha güvenilir hale getirir ve bu sayede VeChain benzersiz bir kripto para birimi olarak umut verici serüveni temsil etmektedir.

VeChain'in bir diğer avantajı DLT ve IoT teknolojilerini entegre etmesidir. IoT entegrasyonu düşünülerek tasarlanmıştır ve nesnelerin İnterneti (IoT) terimi internete bağlı milyarlarca akıllı cihazdan oluşan bir ağdır. VeChain IoT'nin önemli bir bileşenidir ve akıllı telefonun en iyi örneğidir. VeChain blok zinciri IoT'nin diğer uygulamalar ve cihazlarla sorunsuz çalışmasını sağlayacak önemli bir bileşenidir.

vechain coin yorum

VeChain coin geleceği

VeChain'e yatırım yapmanın en zorlayıcı nedenlerinden biri merkezi olmayan bir sistem olmasıdır. Bununla birlikte daha küçük şirketlerin VeChain'in ekosistemine katılması mümkündür. Ortaklıklar ve gelişen bir başlangıç ​​topluluğu ile VeChain birçok farklı katılımcı türüyle bir eko-sistem oluşturmayı hedeflemektedir. Blockchain, üzerinde çalışan işletmelerle gelecekte bilgi akışını kolaylaştıracak gibi görünüyor.

VeChain coin hedef fiyatı 2022

VeChain coin geleceği kapsamında inişli çıkışlı serüvenin belirsizlikleri de beraberinde getirdiği görülmektedir. Bu kapsamda hedef fiyatta belirsizlikler yaşanmasına rağmen 1 dolar seviyelerine gelmesi de muhtemeldir.

VeChain coin grafik

Bu noktada 1 aylık VeChain grafiğini inceleyerek detaylı bilgi edinebiliriz.

vechain coin grafik

VeChain coin ne kadar?

Şimdi birlikte VeChain coin fiyatını inceleyelim.

1 VeChain coin kaç dolar?

1 VeChain coin 0,079 Dolar seviyelerinde seyretmektedir.

1 VeChain coin kaç TL?

1 VeChain coin 1,09 TL seviyelerinde seyretmektedir.

VeChain coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 5,11B Dolar

Hacim: 310,90M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.