Uniswap coin (UNI) nedir?

Uniswap coin (UNI) borsada işlem gören bir kripto para birimidir. Hem uzun hem de kısa vadeli ticaret için yararlıdır ve platformun açık kaynak kodu onu diğer kripto para borsalarına benzer kılmaktadır.

Uniswap coin (UNI) nedir?

Uniswap coin (UNI) nedir?

Uniswap coin merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Merkezi olmayan finans alanında lider olmasıyla birlikte işlemlerini kolaylaştırmak için bir blok zinciri protokolü ve jetonların ağ üzerinden geçmesine yardımcı olmak için likidite havuzları kullanır.

Tokenlar otomatikleştirilmiş piyasa yapıcılar aracılığıyla likidite havuzlarına eklenir. Bu piyasa yapıcılar, hizmetleri için havuzdaki paylarıyla orantılı bir ücretle ödüllendirilir. Bu sistem ile tek bir UNI ile birden fazla para birimi ticareti yapmak mümkündür.

UNI kripto parası küresel bir altyapı oluşturmak amacıyla oluşturuldu ve geliştirme ekibi Uniswap'ı kamuya ait bir altyapı olarak tasarladı. UNI kripto para varlıklarını satın almak ve satmak için kullanılan bir simgedir. Merkezi değildi ve bu da güvenli bir platform olduğu anlamına gelir.

Uniswap coin merkezi olmayan borsanın yerel simgesidir. Bir yönetim belirteci olarak iyi bir yatırım fırsatıdır. Sonuç olarak UNI sahipleri ağ kararlarına katılabilir ve merkezi olmayan borsaların artan değerinden yararlanabilir. UNI aynı zamanda kripto para birimlerine yatırım yapmak için iyi bir yerdir. Merkezi borsalara alternatif arayan yatırımcılar için mükemmel bir seçimdir.

uniswap coin

Uniswap coin (UNI) kime aittir ve ne zaman arz olmuştur?

Uniswap coin 2 Ekim 2018 tarihinde kurulmuştur. Hayden Adams tarafından kurulan merkeziyetsiz finans protokolüdür.

Uniswap coin (UNI) yorum

Uniswap coin yorum kapsamında bakıldığında merkezi olmayan bir değişim oluşturmak için kullanılan bir kripto para birimi olduğu belirtilebilir. UNI sahipleri protokol değişikliklerine oy verebilir ve proje başlatılana kadar UNI tokenlerinin %60'ı topluluk üyelerine ve %40'ı yatırımcılara ve danışmanlara dağıtılır. Eksiksiz bir altyapı oluşana kadar UNI belirteci düşük hacimli bir durumda kalacak gibi görünmektedir.

uniswap coin yorum, UNI coin

Uniswap'ın merkezi olmayan değişim platformu piyasaya sürülmesinden bu yana popülaritesini artırdı. Bunun nedeni şu anda diğer borsalar tarafından kullanılan likidite havuzlarından ve piyasa yapıcılardan yararlanmasıdır. Uniswap platformunu kullanan bir kullanıcı akıllı bir sözleşme içinde belirteçlere katkıda bulunarak likiditeye katkıda bulunabilir. Bu likidite daha sonra ticaret çiftinden ücret alan diğer kullanıcılar tarafından kullanılır.

Uniswap coin (UNI) geleceği

Uniswap coin geleceği kapsamında değerlendirildiğinde kripto alanında yüksek bir piyasa değerine sahip olduğu görülmektedir. Ayrıca bu da onu birçok başlangıç ​​blok zinciri girişimi için değerli kılmaktadır. Eşsiz özelliği onu birçok insan için cazip bir yatırım haline getiriyor. UNI kripto para birimi, rakiplerine göre komuta lideridir.

uniswap coin geleceği

Ayrıca UNI merkezi olmayan bir borsada yüksek pazar payına sahip olan öne çıkan bir kripto paradır. Diğer kripto paralarından farklı olarak UNI, uzun vadeli yatırımcılar için mükemmel bir yatırım seçeneği olarak görülmektedir. UNI fiyatı emsallerine kıyasla her zaman karlı olarak öngörülmektedir. Piyasada Uniswap likitidesi dikkat çeken unsurlardan biridir.

Uniswap coin (UNI) hedef fiyatı 2022

Ticaret hacmi açısından Uniswap geçtiğimiz ay bir artış yaşadı görülüyor. Nispeten yeni bir kripto para birimi olmasına rağmen UNI şimdiden geniş bir kullanıcı tabanı kazandı ve düzenleyicileri işlemlerini incelemeye ikna etti. UNI madeni parasının önümüzdeki beş yıl içinde 100 dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir.

Bu eğilim devam ederse UNI'ye yatırım yapmak için iyi bir zaman olacaktır. Bu kapsamda yapılan öngörülere istinaden 2022 yılında 30 doları görmesi beklenmektedir. Fakat değişkenlerin fazla olduğunu unutmamalı ve farklı sonuçların yaşanmasının da muhtemel olduğunu bilmemiz gerekmektedir.

Uniswap coin (UNI) grafik

Şimdi 1 aylık Uniswap coin grafiğini inceleyebiliriz.

uniusd grafik, uniswap coin

Uniswap coin (UNI) ne kadar?

Uniswap coinin TL ve dolar karşılığında fiyatını alt başlıklarda görebilirsiniz.

1 Uniswap coin (UNI) kaç dolar?

Uniswap coin 16,12 dolar seviyelerinde seyretmektedir.

1 Uniswap coin (UNI) kaç TL?

Uniswap coin 223 TL seviyelerinde seyretmektedir.

Uniswap coin (UNI) değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 140.731.508.923 TL

Hacim: 1.971.195.004 TL

Hacim/Piyasa Değeri: 0.01403

Piyasa Hakimiyeti: 19

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.