Chainlink coin nedir?

Chainlink coin ademi merkeziyetçilik, ortak mülkiyet ve genel-özel anahtar şifrelemesi dahil olmak üzere çeşitli güvenlik özelliklerine sahiptir. Bu nedenle geleneksel para birimlerine göre birçok avantajı vardır. Chainlink ile ilgili net bilgilere şimdi birlikte ulaşalım.

Chainlink coin nedir?

Chainlink coin nedir?

Chainlink coin merkezi olmayan bir dijital ağ olarak karşımıza çıkarken akıllı sözleşmeler katkısıyla blockchain ağındaki veriler ile ağa ait olmayan verileri birbirine bağlar. Akıllı sözleşme yeni nesil dijital sözleşmelerdir. Bunlarla üçüncü taraf aracılar olmadan işlem yapabilirsiniz. Bu bazı durumlarda bir aracıya olan ihtiyacı ve onların pahalı ücretlerini tamamen ortadan kaldırabileceğiniz anlamına gelir.

Ancak akıllı sözleşmelerle ilgili bazı sorunlar da yok değildir. İlk olarak birçok sözleşme olayı blok zincirinin dışında gerçekleşir. İşte burada bir köprü veya blok zinciri dilinde "oracle" devreye giriyor. Chainlink blok zinciri ile gerçek dünya arasında bir ağ geçidi görevi görür ve onun kehanet ağı bunları çözmek için inşa edilmiştir.

Chainlink'in önemli yönü de akıllı sözleşme teknolojisidir. Bu tür teknoloji kripto para birimine akan paranın meşru olmasını sağlamak için akıllı sözleşmeler kullanır. Teknolojisi diğer blok zincirlerle de uyumludur ve bir yatırım veya spekülatif araç olarak kullanılabilir.

chainlink coin, chainlink coin nedir?

Chainlink coin kime aittir ve ne zaman arz olmuştur?

Chainlink Sergey Nazarov tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir projedir. Sergey Nazarov 2010 yılında New York Üniversitesi'nden mezun oldu ve Pivotal Labs’ta yazılım mühendisi olarak çalıştı. 2009'da pazaryeri ExistLocal'ı kurdu ve daha sonra merkezi olmayan bir e-posta hizmeti olan CryptaMail'i ve 2014'te Secure Asset Exchange'i kurdu. Blockchain endüstrisindeki görev süresi boyunca birçok başarılı proje inşa etti.

chainlink coin kime aittir?

Chainlink coin yorum

Chainlin coin yorum bağlamında şunları söyleyebiliriz ki Chainlink, Bitcoin ile son derece güçlü bir korelasyona sahiptir. İki kripto para biriminin yüzde 86 korelasyon katsayısı var. Bu biri yükseldiğinde diğerinin takip edeceği anlamına gelir. Bu güçlü korelasyon kripto piyasasının günlük vahşiliği nedeniyle yalnızca geçicidir. Ne olursa olsun her iki madeni paranın trendini de göz önünde bulundurmak önemlidir. Diğer birçok kripto para biriminden farklı olarak Chainlink, gerçek dünya uygulamalarına sahip bir ağdır.

Chainlink coin geleceği

Chainlink coin geleceği, kripto para fiyatları beklenti dışı dalgalanma yaşarken Chainlink coinin tarihsel performansı önümüzdeki yıllarda hızla büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Ağır ortaklıklar büyük bir rezerv fon hazinesi ve talep üzerine hizmet ile bu kripto paranın 2022 yılına kadar önemli bir değere ulaşması için güçlü bir ihtimal var. Kripto paranın değerlerinin temelleri ve gelecekteki büyüme beklentileri çekici görünüyor. Yakın gelecekte en popüler kripto haline gelme olasılığı bile var.

chainlink geleceği 2022

Şimdiye kadar karışık bir gelişme yaşasa da yükseliş potansiyeli hala yüksek bir kripto paradır. Etkenler LINK'in fiyatıyla birlikte artan güçlü bir sosyal medya varlığına sahip olduğunu göstermektedir. Sosyal medya ölçümleri kripto trendlerinin standart göstergeleri olmasa da kripto alanında büyüyen bir topluluğa ve iyileşen duygulara işaret ediyor. Bunun genç bir endüstri olduğunu ve üssel büyüme için hala çok yer olduğunu akılda tutmak da önemlidir.

Chainlink coin hedef fiyatı 2022

Chainlink teknolojisi ile LINK oyun oynamak için harika bir seçimdir. Oyunlara olan talep arttıkça popülaritesi de artıyor. LINK'in fiyatı şu yüksek seviyeleri de zorlarken birçok yatırımcı yükseliş koşusunun 2022'e kadar sürmesini bekliyor. Diğer bir avantaj tüccarların çeşitli borsalarda satın almak için bu para birimindeki yatırımlarından yararlanabilmeleridir. LINK'in fiyatı son birkaç aydır değişkenlik gösterse de istikrar yakalama olanağına sahiptir. Bu kapsamda chainlink coin hedef fiyatı 2022 kapsamında 25 doları aşma olasılığı öngörülmektedir. Chainlink fiyatı son zamanlarda dalgalı ilerleme ihtimaline karşılık buna yatırım yapmanın riskleri olduğunu da halen bizlere göstermektedir.

Chainlink coin grafik

Şimdi birlikte 1 aylık LINKUSD grafiğini inceleyelim.

chainlink coin grafik

Chainlink coin ne kadar?

Chainlink coin ne kadar sorusunun yanıtını sizlerle paylaşıyoruz.

1 Chainlink coin kaç dolar?

1 Chainlink coin 18,2 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

1 Chainlink coin kaç TL?

1 Chainlink coin 251 TL seviyelerinde bulunmaktadır.

Chainlink coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 8,52B Dolar

Hacim: 777,18M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

LINKUSD:BNN Chainlink Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 6.17
En yüksek 6.25
En düşük 6.13
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler