Vakıfbank başvuru yapmadan ATM'den 15.000 TL veriyor! İşte şartlar!

Vakıfbank yakın zamanda yaptığı nakite taksit kampanyası ile büyük ilgi gördü. Kampanya koşulları ve diğer detaylar için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

Vakıfbank başvuru yapmadan ATM'den 15.000 TL veriyor! İşte şartlar!

Vakıfbank ek ödenek ayırdı! ATM’lerden başvuru yapmadan 15.000 TL ödeniyor!

Kamu bankası Vakıfbank müşterileri, bankadan kullanacakları nakit avans ürünleri için çok avantajlı taksit imkanından yararlanıyor. Üstelik Vakıfbank taksitli nakit avans ürününü kullanmak için başvuru yapmaya da gerek yok. Vakıfbank kredi kartı müşterileri, kredi kartlarındaki limit ile doğru orantılı olarak 7 gün 24 saat taksitli nakit avans çekimi gerçekleştirebiliyor. Vakıfbank nakite taksit şeklinde isimlendirilen kampanya kapsamında en az 500 TL, en fazla 10.000 TL olacak şekilde taksitli nakit avans çekimi gerçekleştirmeniz mümkündür.

 Vakıfbank nakite taksit kampanyasında limit kullanımı sınırlamaları bireysel kartlarda günlük 4.000 TL, business cardlar için 10.000 TL olarak belirlenmiştir. Taksitli nakit avans kullanımlarını Vakıfbank Mobil veya Vakıfbank İnternet Şubesi kanalları üzerinden yaptığınızda günlük nakit avans çekim limiti 20.000 TL olarak uygulanmaktadır. Taksitli nakit avans çekim işlemlerinde belirtilen tutarlar üst sınırı oluşturur. Bu çerçevede vatandaşın kullanabileceği nakit avans limitleri, Vakıfbank kredi kartı limitleriyle sınırlıdır. Ayrıca nakit avans çekimi için kredi kartı limitinin yeterli olması gerekmektedir. Aksi halde kampanyadan faydalanmanız mümkün değildir.

Vakıfbank nakite taksit kampanyası için koşullar nelerdir?

Vakıfbank nakite taksit kampanyasından yapacağınız taksitli nakit avans çekimlerinizde 4 aydan 12 aya varan vade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik taksitli nakit avans kullanımlarınızda 12 ay vadeye kadar sadece %1.80 faiz oranından da faydalanabilirsiniz. Business card sahipleri için taksitli nakit avans kullanımlarında %1 oranında işlem ücreti de uygulanmaktadır.

Vakıfbank nakite taksit kampanyası kapsamında kullanılan taksitli nakit avansların geri ödeme tarihlerinin geçirilmesi durumunda günlük alışveriş faizi uygulanmaktadır. Düşük faiz oranı, 12 ay vade imkanıyla oluşturulan avantajlı geri ödeme planını işlem öncesinde görebilir ve bütçenize uygun olacak şekilde kullanım gerçekleştirebilirsiniz.