Tron CEO'su Sun: Elon Musk'ın kripto piyasalarına girişi pozitif!

ron’un kurucusu, Tesla CEO’su Elon Musk’ın kripto para piyasasına girmesini pozitif görüyor ve yaşanan tartışmalar da ünlü birisi olmasının parçası.

Tron CEO'su Sun: Elon Musk'ın kripto piyasalarına girişi pozitif!

Tron’un kurucusu, Tesla CEO’su Elon Musk’ın kripto para piyasasına girmesini pozitif olduğunu ve yaşanan tartışmalar da ünlü birisi olmasının parçası olarak görüyor.

Dijital içeriğin eşler arası paylaşımını kolaylaştırmak için tasarlanmış düşük ücretli bir ağ olan Tron’un kurucusu, kripto para alanındaki ünlülerin ilgisinin değerini anlıyor. Sun, CoinDesk’in kripto endüstrisi, küresel finans uzmanlarını ve influencer’ları bir araya getiren yıllık konferansı Consensus 2021’de konuştu. Sun, şunları söyledi:

Her ünlü kripto paraya girdiğinde tartışmalı hale gelecektir. Bu kaçınılmazdır. Burada düşündüğüm tek fark, kriptoyu kitlesel olarak benimsemek için bu tür bir etkiyi veya tartışmayı nasıl kullandığımızdır. Bugün, Elon Musk’ın pek çok insanı kripto para birimlerine yönlendirmesi, tüm medyanın ve büyük şirketlerin dikkatini kriptoya çekmesi nedeniyle minnettarım...

 Tron'un kurucusu Sun tartışmalara çok uzak değil, Musk'da öyle. Tesla CEO’su geçtiğimiz günlerde, Tesla’nın kripto para biriminin karbon ayak izi nedeniyle Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi süresiz şekilde askıya aldığını sosyal medya platformu Twitter'da açıklamasının ardından olay yarattı.

Birçok kripto yatırımcısı Bitcoin ve piyasadaki düşüşü ise buna bağladı.

Bu paylaşımların ardından infial etkisi yarattı ve onbinlerce kullanıcı Twitter'da Elon Musk'ı boykot etti. 

Tüm saldırgan twitlerin ardından Elon Musk tek bir twit ile cevapladı. '' Bu paylaşımlardan sonra bütün yatırımlarımı Doge'ye yapmak istiyorum'' dedi. 
Doge coin ile ilgili twitler atmayı da ihmal etmeyen Elon Musk Doge'yi 1 dolar seviyelerine çıkarma konusunda ısrarlı tavır sergilemeye devam ediyor.

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Etiketler