Elon Musk'ın Bitcoin'in peşini bırakmaya niyeti yok!

Elon Musk BTC fiyatında büyük etkiler yaratmaya devam ediyor!

Elon Musk'ın Bitcoin'in peşini bırakmaya niyeti yok!

Tesla CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformunda kendisine ait olan Twitter hesabından yaptığı bildirilerde, Kuzey Amerika'lı Bitcoin madencileriyle görüştüğünün altını çizdi. Elon Musk, “Kuzey Amerika'lı Bitcoin madencileriyle görüştüm. Mevcut ve planlanan yenilenebilir enerji kullanımını açıklamayı ve dünya genelindeki madencilerden de bunu yapmalarını isteyeceklerini garanti altına aldıklarını iddia ettiler. Potansiyel olarak umut vaad ediyor.” dedi.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor da “Dün Elon Musk ile Kuzey ABD’daki kabul edilen Bitcoin madencileri arasındaki toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyum duydum. Madenciler, enerji kullanımında şeffaflığı teşvik etmek ve dünya genelinde sürdürülebilirlik mevzusunda girişimleri hızlandırmak için Bitcoin Madencilik Konseyi’ni kurmakta karar kıldılar.” açıklamasını yaptı.


Bir diğer yandan Elon Musk, başka bir tweet’inde ise takipçilerini Dogecoin’in geliştirilmesine destek olmak için GitHub ve Reddit’te düşüncelerini paylaşmaya davet etti.Bu gelişmelerin etkisiyle Bitcoin fiyatı, 39 bin 800 doların üstüne çıktı. Diğer kripto paralar da çok önemli seviyede artışlar yaşadı. 

Bazı altcoinler yüzde 40 üzerinde getiri sağlarken ETH ise tekrardan 2500 dolar üstünde kendine yer buldu haberin yapıldığı TSİ 09:30 saatinde ETH 2631 dolardan işlem görüyor.

BirBorsa / Cem Arslan