Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı!

Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı! Arnavutluk polisi kırmızı bülten ile aranan Faruk Fatih Özer`in Vlora kentinde yakalandığını açıkladı. Ülke çapında hakkında birçok soruşturma bulunan ve kırmızı bülten çıkarılan Faruk Fatih Özer`in Türkiye`ye iadesi bekleniyor. İşte detaylar..

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı!

Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı!  Gelen bilgilere göre Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer`in Arnavutluk`ta yakalandığı iddia edildi.

Arnavutluk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Bledar Çuçi ile Süleyman Soylu görüştü. Bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu firari Faruk Fatih Özer`in yakalandığı bildirildi. Arnavutluk’ta Vlora’da yakalandığını ve kimliğinin biyometrik sonuçlar ile teyit edildiği Arnavutluk İçişleri Bakanı tarafından Süleyman Soylu`ya iletildi. Emniyet Genel Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığınca Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesi işlemlerine başlanıldığı ve yargılanmak üzere en kısa sürede Türkiye`ye getirileceği belirtildi.

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer yakalandı!

Son dakika haberine göre Arnavutluk polisi, kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yakalandığını bildirdi. Arnavutluk’un Vlora kentinde yakalandığını açıklanan Faruk Fatih Özer`in iade edileceği merak konusu oldu.

İçişleri Bakanlığından Faruk Fatih Özer açıklaması

İçişleri Bakanlığı'ndan Faruk Fatih Özer`in yakalanmasına ilişkin yapılan açıklamada "Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandı, Emniyet tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandı" ifadelerine yer verildi.

Thodex'te neler olmuştu?

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, kurmuş olduğu yazılım ile birlikte 2 milyar dolarlık kripto para yatırımı toplayarak kayıplara karışmıştı. Yurt dışına çıktığı bilinen Thodex kurucusunun hakkında yapılan şikayetler üzerine kırmızı bülten ile arama kararı çıkarılmıştı.

Arnavutluk'ta olduğu tespit edilen Özer'i yakalamak için daha önceden operasyon düzenlenmiş, ancak bir şekilde kaçmayı başarmıştı. Bu kez kaçmayı başaramayan Özer`in Yürkiye`ye ne zaman getirileceği merak konusu oldu.

Thodex paraları iade edecek mi?

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer`in yakalanması ile birlikte birçok mağdur vatandaş zararlarının giderilir giderilmeyeceği konusunda heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdi. Hakkında birçok şikayet olan Thodex`in mağduriyeti giderip gidermeyeceği ise merakla beklenenler arasında yer alıyor.

Detaylar birazdan sizlerle...