Starbucks, NFT sektörüne girmeyi planlıyor

Amerika merkezli ve çok sayıda ülkede yaklaşık 31000 şubesi olan Starbucks, yıl sonuna kadar NFT işine girmeyi planladığını açıkladı.

Starbucks, NFT sektörüne girmeyi planlıyor

Starbucks, NFT sektörüne girmeyi planlıyor - Resim : 1

Son dönemlerde insanların "NFT çılgınlığı" olarak adlandırdığı bu furyaya gün geçtikçe insan toplulukları, küçük/büyük girişimciler, resmi olmayan topluluklar hatta bir çok büyük firmalar katılmaya veya desteklemeye başladı.

Şimdi sıra Starbucks'da

Starbucks'a geçici CEO olarak geri dönen milyarder işadamı Howard Schultz, Pazartesi günü bir söyleşi sırasında haberi verdi ve planlarının "Bu yılın sonundan önce uygulamayı planladıklarını" ve  "Bu sektör ile ilgili çalışmaların ve araştırmaların  başladığını söyledi.

Schultz, NFT'lere geçmek için iyi bir konumda olduklarını iddia etti ve şirkete övgüde bulunarak şunları söyledi:

Dijital bir NFT platformu ve bu platforma katılan şirketlere, markalara, ünlülere ve destekleyicilerine bakarsanız; Starbucks'ın hazine varlıkları ve şirketin tüm varlıkları kadar zengin içerik ve koleksiyona sahip tek bir tane bile örnek bulamıyorum.

Twitter'da Jordan Zakarin isimli muhabirin paylaşımı bu durumu doğruladı;

Starbucks, NFT sektörüne girmeyi planlıyor - Resim : 2

    Tweet'e gitmek için tıkla

Bu duyuru, artan enflasyon nedeniyle artan fiyatlar ve piyasa pazarından kaynaklı Çin'deki zorluklar dahil olmak üzere birçok zorluk ve sıkıntıdan dolayı bir çok çalışan tarafından hoşnutsuz karşılandı.

BirBorsa/Barış Can YEŞİL

Etiketler
NFT
Yorumlar
Yorum Sahibi: Sardunya
NFT sektöründen para kazanmanın yolları neler?