Son Dakika: Memura ve İşçiye Vergi Muafiyeti Mi Geliyor?

Memura ve İşçiye Vergi Muafiyeti Mi Geliyor? Son Dakika: AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan vergi istisnası adımına yönelik açıklama yapıldı! 18,5 milyon memur ve işçiyi kapsayacak düzenleme neleri içeriyor?

Son Dakika: Memura ve İşçiye Vergi Muafiyeti Mi Geliyor?

Son Dakika: Memura ve İşçiye Vergi Muafiyeti Mi Geliyor? Son Dakika: AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan vergi istisnası adımına yönelik açıklama yapıldı! 18,5 milyon memur ve işçiyi kapsayacak düzenleme neleri içeriyor?

AK Parti'den Vergi İstisnası Adımı!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş son dakika vergi muafiyetiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yapmış olduğu açıklamada;

"Komisyon kabul ettiği takdirde tüm çalışanların memur dahil maaş ve ücretleri kapsayacak şekilde brüt 5 bin liraya kadar olan kısımdan vergi sıfır olacak" ifadelerini kullandı.

Vergi Muafiyeti Kimleri Kapsayacak?

Öte yandan açıklamarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş vergi istisnasının 18,5 milyon işçi ve memuru kapsayacağını ifade etmiştir. Bunun maaliyetinin ise 37 milyar 600 milyon TL olduğuna açıklamalarında yer vermiştir.

Memura ve İşçiye Vergi Muafiyeti Mi Geliyor?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş asgari ücrete yönelik yapılan vergi muafiyetine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada;

“En son yaptığımız istişare sonucunda tüm ücret ve maaş alanları kapsayacak şekilde asgari ücret miktarı olan kadar kısmı önergeyi vekil arkadaşlarımız imzaya açtılar. Komisyon kabul ettiği takdirde tüm çalışanların memur dahil maaş ve ücretleri kapsayacak şekilde brüt 5 bin liraya kadar olan kısımdan vergi sıfır olacak” ifadelerini kullanmıştır.