Son Dakika: Blossom Capital kripto girişimlerini desteklemeye başladı!

Kripto endüstrisi büyümeye devam ediyor. Yeni start-up'lar ortaya çıkıyor ve finansman tarafında da artan bir ilgi var. Avrupalı ​​kripto para kurucuları, gelecekte Blossom Capital'den bir hibe almayı bile umabilirler.

Son Dakika: Blossom Capital kripto girişimlerini desteklemeye başladı!

Blossom Capital'in gözü kriptoda

 Londra merkezli risk sermayesi şirketi, 432 milyon dolarlık yeni fonunun üçte birini blok zinciri ile ilgili girişimlere yatırmayı planlıyor.

18 Ocak'ta Blossom, yeni yatırım fonu hakkında bilgi vererek halka açıldı. Şirketin üçüncü risk sermayesi fonu, A turunun başlarında olan Avrupalı ​​teknoloji start-up'larını hedefliyor. Fonun siber güvenlik ve diğer yazılım çözümlerine yapılan yatırımların yanı sıra kripto endüstrisini de hedef alması kesinlikle bir inanç sıçraması olarak okunabilir. Çünkü Bloomberg'in yönetici ortağı Alex Lim, Bloomberg ile yaptığı röportajda , şirketinin yatırım ufkunun 10 yıl için tasarlandığını açıkladı. Bazı start-up'lar, iddia edilen bir kripto yutturmaca nedeniyle kısa vadede aşırı değerlense bile orta vadede bu yutturmacanın kalıcılığı olmayacağı düşünülüyor.

Blossom kripto altyapısına yatırım yapmak istiyor

Ancak, son planlar Blossom'un kripto dünyasına ilk girişi değil. 2018 yılında kurulan şirket, Kasım ayında, kripto ticareti girişimi MoonPay'in başarılı A Serisi finansman turuna katıldı.  MoonPay o sırada 555 milyon dolarlık yatırım toplamayı başardı.

 Bitcoin and Co.'nun kredi kartıyla satın alınmasını sağlayan ödeme hizmeti sağlayıcısının değerinin o zamandan beri 3,4 milyar ABD doları olduğu tahmin ediliyor. Ophelia Brown, Bloomberg'e kripto platformlarına ve blok zinciri altyapılarına benzer yatırımların artık Blossom'dan beklenebileceğini doğruladı . 

Yönetici ortak şunları söyledi:

Sadece kripto varlıklarına yatırım yapmak istemiyoruz, aynı zamanda kripto altyapılarını geliştirmenin ilk aşamalarındaki şirketlere de yatırım yapmak istiyoruz.

Blossom, NFT'leri ve diğer jetonları tutar

 Blossom sadece kripto piyasasının risk sermayesi tarafında yer almıyor. Brown, haber portalı The Block ile yaptığı bir röportajda, şirketinin sessizce ve gizlice kripto rezervleri oluşturduğunu itiraf etti ve şunları söyledi, ''Jetonları tutuyoruz. Çekirdek protokollerle temasa geçeceğiz. Şimdiye kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapacağız'' dedi.

Sonuç olarak, Blossom, ikinci 185 milyon dolarlık yatırım fonu ile kripto para alımını başlattı. Ancak Brown, Blossom'un şu anda portföyünde hangi tokenleri tuttuğunu tam olarak açıklamak istemedi. Kesin olan tek şey, NFT'lerin aralarında olduğu. Brown ayrıca şirketinin bu tür yatırımları yapmak için çok fazla zaman ve kaynak ayırdığını da açıkladı.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler