Matic, Pokt, İota! Günün en önemli kripto para haberleri!

Kripto para borsalarında yüksek volatilite sürmeye devam ediyor. Kripto para borsalarında yaşanan önemli haberlerinin bugünkü odağı İota, Matic ve Pokt coin olarak karşımıza çıkıyor.

Matic, Pokt, İota! Günün en önemli kripto para haberleri!

Poligon (MATIC), Shiba Inu'yu (SHIB) geride bıraktı

İki jeton yıl sonu rallisinde gerçek bir baş başa yarış yaşadıktan sonra sonra, Polygon (MATIC), memecoin Shiba Inu'ya (SHIB) karşı üstün geldi. Coingecko'ya göre yaklaşık 16 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Polygon, kripto para birimi sıralamasında 13. sıraya kadar yükseliş gerçekleştirdi. Shiba Inu şu anda 14. sırada ve şu anda yaklaşık 15.6 milyar ABD doları piyasa değerine sahip durumda.

 Haberin yazıldığı sırada, Matic coin son 24 saat içinde yüzde 6'dan biraz fazla değer kaybı ile birlikte 2.08 dolardan işleme konu olmaya devam ediyor.

Günün Kaybeden Cep Ağı (POKT) yüzde 20 düştü

18 Ocak 2022, Web 3 çözümü Cep Ağı (POKT), günün en kötü performans gösteren kripto parası olarak karşımıza çıkıyor. Haberin yapıldığı sıralarda, POKT yüzde 19'den biraz fazla değer kaybetmiş durumda. 

Pokt Kaç Dolar?

Yerel jetonun bir birimi 2,04 ABD dolarıdır.

Pokt coinin neden düşüş yaşadığına dair bir neden şu anda belirlenemiyor gibi duruyor. 
Bu nedenle kayıp öncelikle teknik olarak izah edilebilir. Cep Ağı kendisine "yeni İnternet"i, yani Web 3'ü esas alıyor ve merkezi olmayan izinsiz bir şekilde tasarlama görevini üstlenmiş durumda.

IOTA artışları: Günlük yüzde 3,7 artış

Türkiye ve tüm dünyada popüler olan kripto para birimi iota coin günün kazananı durumunda. 24 saat üzerinden hesaplanan İota Coin yüzde 3,7 artış gösterdi. Buna sebep olan durumun ise birçok nedeni vardır. Bir yandan IOTA, “Avrupa Blok Zinciri Hizmetleri Altyapısı” tarafından bir altyapı projesinin ikinci turuna terfi etti. Öte yandan, artık İota yapılabilir duruma geçmiş durumda. Bunun karşılığı artık İota coin daha güvenilir bir ağ olarak görülüyor.

 Son zamanlardaki güçlü kazanımlara rağmen, İota coin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.25 doların yüzde 78 altında işlem görmeye devam ediyor.

İota Coin Kaç Dolar?

İota coin canlı olarak 1.09 dolardan işlem görüyor.

Etiketler