Cardano (ADA) coinde işlem hacminde Ethereum'u geçti

Cardano DEX'in beta sürümü 20 Ocak'ta piyasaya sürülecek. Haber akışı ile birlikte blok zincirinde hacim giderek yükseliş gösteriyor.

Cardano (ADA) coinde işlem hacminde Ethereum'u geçti

Ada Coin Neden Yükseliyor?

Cardona (Ada) coin 20 Ocak'ta Cardano DEX SundaeSwap'ın lansmanından önce, Cardano kullanıcıları ağda kolları adeta sıvadı. Yüzde 11'den fazla değer kazanan Ada coin, alım çılgınlığı yaşadı. Ada coin 1.29 seviyesi olan fiyatı yükselen hacimlerle birlikte 1.64 seviyesine kadar yükselttikten sonra şimdilerde 1.50 seviyesine kadar gerilemiş durumda. Sebebi ise kâr satışları olarak görülüyor.

7,02 milyar dolar ile dün, 17 Ocak Pazartesi 24 saatlik işlem hacmi, Ada coinin en büyük rakibi Ethereum'u bile geride bırakmış durumda. Düne nazaran daha düşük bir işlem hacmine sahip olan Ada coin 18 Ocak Salı itibariyle güç dengesi yeniden konsolide olmaya başladı.

Ethereum, bugün itibariyle son 24 saatte 7,5 milyar ABD doları işlem hacmine sahip. Cardano (ADA) coinin kripto piyasası üzerindeki ağırlığı 7,32 milyar dolardır.

İşlem hacmi olarak tüm borsalarda toplam 14,59 milyar ABD doları işlem hacmiyle Bitcoin hala en üst sıralarda yer alıyor. Cardano eksi yüzde 7,88 değer kaybı ile 1,47 dolardan işleme konu olmaya devam ediyor.

ADA Coin Yorum

ADA coin yapacağı güncellemeyle birlikte yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. ADA coin yorumu yapan analistlerin ortak yorumu ADA'nın yüksek volatilite sahibi olmadığını dönemlik bir süreç olduğunu ve haber akışının en büyük rakibi ETH'nin bil önüne geçmesine fırsat tanıyor. 

Ada Coin Kaç Dolar?

ADA coin anlık olarak 1.49 dolardan işleme konu olmaya devam ediyor. Ayrıca canlı Ada coin takibi yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

ADA Coin Kaç TL?

ADA coin 20.34 TL'den işleme konu olmaya devam ediyor.

Ada Coin Geleceği

Cardano geleceği ne olur? Sorusu kripto para birimine uzun vadeli para yatıranlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkmakta. Bilindiği üzere kripto paralar için değerlendirme yapmak oldukça zordur. Çünkü 24 saat açık olan bu borsalarda volatilite her zaman çok yüksek.

20 Ocak tarihinde Amerika’da gerçekleşecek olan yeni güncellemeler ile birlikte fiyatının yükselişi piyasa beklentisi olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte piyasada en az volatiliteye sahip olan ve yatırımcılarının sık sık stake yatırımları yaptığı Ada coinde yatırım artırmaya devam edebileceği göze çarpan farklı bir istatistik.

Sizin de ADA coin ile ilgili yorumlarınız varsa aşağıda bizimle ve diğer okuyucular ile paylaşabilirsiniz.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler