Şok olay! Sapık şoför, 15 yaşındaki kızı günlerce taciz etti

Bugün yaşanan bir olay herkesi hayrete düşürdü. Sapık şoför, 15 yaşındaki kızı günlerce taciz etti.

Şok olay! Sapık şoför, 15 yaşındaki kızı günlerce taciz etti

Bugün gerçekleştirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sapık şoför dehşeti gündeme damgasını vurdu. Aralarında gönül ilişkisi olduğunu yalanlayan Nurettin Arslan ve Yasemin Salman’ın bazı uygunsuz görüntüleri ele geçirildi. Daha önce de çok sayıda çocuğu taciz şikayetiyle gündeme gelen 48 yaşındaki servis şoförü göz altına alındı.

Günlerdir yayında olan Yasemin Salman olayı ile ilgili yeni gelişme bugün yaşandı. Yasemin Salman bir süredir kayıptı. Annesi Sevim Hanım Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak 48 yaşında olan Nurettin adlı servis şoförü tarafından kızının kaçırıldığını iddia etmişti. Nurettin Arslan da konuyla ilgili olarak:

Ben kafede baristaydım o da garsondu. Ahbaplığımız oradan itibaren var. Abi kardeş gibiydik. Bundan 3 hafta önce kadar saat 22:30-23:30 arası olması lazım bana abi nasılsın dedi. Bende ne arıyorsun bu saatte burada deyince Kumburgaz da teyzemden geliyorum. Bir haftadır ev müsait olmadığı için orada kalıyoruz. Arkadaşıma gidiyorum beni bırakır mısın deyince aldım. Markete girdim, bir baktım arabanın yanında bir adam 15 yaşındaki kızı yanında tutmaya utanmıyor musun dedi. Annesi miymiş, neymiş o bayan 'Bir haftadır kızımı arıyorum' dedi, şaşırdım kaldım. Kız da bağırıyor, ağabey kurtar beni öldürecekler. Kızı karakola götürdüm, önüne geldiğimizde yırtınmaya başladı. Telefon geldi. Benim evin oraya götürdüm. Kızım sen içeri gir. Ben Karakola gidiyorum'- dedim.

Çünkü, baktım bunun gelmeye niyeti yok. Ondan sonra karakola gittim. Yasemin Salman'ı tanıyor musun dediler. Tanıdığımı söyleyince nerede olduğunu sordular. Evde. Sivil arkadaşlar eşlik etti. Ben kendisini daireden çıkarıp polise teslim ettim. Karakola gittim ifademi verdikten sonra evime döndüm. En son gördüğüm gün o dedi.

Acılı anne ise sapık gibi evimin etrafında geziyor. Size gönderdiğim görüntüler açık. Çocuğumun elinden tutup zorla minibüse bindirdi. Gel yavrum dedim. Gelmeyeceğim dedi, senin arabada ne işin var diye sorunca basıp gitti emniyete bile gitmedi. Benim çocuğumu kaçırmak, boşandım demek erkeklik ama benim ciğerimi yakmak erkeklik mi? Gelsin buraya ayakta zor duruyorum dedi.

Şok olay! Sapık şoför, 15 yaşındaki kızı günlerce taciz etti - Resim : 1

Daha önce çok kişiyi taciz etmiş!

Diğer yandan canlı yayında Nurettin Arslan’ın fotoğraflarını gören pek çok kız yayına katılarak taciz edildiğini anlattı. Müge Anlı ise 15 yaşındaki Yasemin Salman ile Nurettin Arslan’ın uygunsuz görüntülerine ulaştı. Hakkında çok sayıda çocuk taciz şikayeti bulunan 48 yaşındaki şoför emniyet güçleri tarafından göz altına alındı.