Balinalar meme coine hücum etti

Yatırımcıların ilgili olduğu alanlardan biri olan kripto para borsası, Coinlerin yasadığı değişimlerden dolayı sürekli bir hareketlenmenin içeresinde yer alıyor.

Balinalar meme coine hücum etti

Fiyatlarında önemli değişiklikler yaşanan Meme Coin Shiba, yatırımcılar tarafından büyük alım talepleri ile karşı karşıya kalıyor. Bunun karşısında hareketlenmeler yaşayan Shiba, bu hareketlenmeler sebebiyle balinalar tarafından daha fazla Shiba biriktirme yöntemine gidiliyor.

Fiyatları oldukça düşük seviyelerde olan Shibalar, bu fiyat sahip olması nedeniyle alımları genellikle diğer Coinlere nazaran oldukça yüksek seviyelerde oluyor. Bu alımlar sonucunda çoğu yatırımcı, alınan Shibaları belirli bir süre elinde tutmaya, birikim yapmaya yönelik faaliyetlerde bulunuyor. Bunun sonucunda da Shiba piyasalarında anlık değişimler yaşanmasına veya balinaların ellerinde tuttukları Shibaları, anlık satışlarından sonra piyasalarda belirli bir oranda fiyat kaybı yaşanıyor. Düşük fiyatlı olması sebebiyle Shibalarda anlık olarak Balinalar tarafından yapılan alımlar sonucunda da ciddi fiyat yükselişleri yaşanması da oldukça normaldir.

Balinalar meme coine hücum etti

Ethereum balinaları Shiba’ya mı yöneliyor?

Ethereum Balinalarının , yüklü miktarda Shiba aldığına yönelik araştırmalarda bulunan bir web sitesi, iki Ethereum Balinası, 533 milyardan fazla Shiba aldığına yönelik bir haber paylaştı. Bu alımlar sonucundan piyasada birtakım hareketlenmeler yaşandı. Çoğu kişi Shiba’nın yükselişe geçeceğine yönelik kararlarda bulunması, Shibalar da yaşanan talebin artmasına neden oldu. Shiba’da yaşanan bu gelişmeler sonrasında Shiba fiyatlarında artış yaşandı.

Shiba %2 değer kazandı

Ethereum Balinalarının Shiba yönelik alımlarından sonra Shiba’nın değer kazanacağına yönelik bir algı oluşmasıyla birlikte çoğu kişi Shiba alımları yapmaya başladı. Piyasada yüzde 2 oranında değer kazanan Sihiba Coin, bu alımlar sonrasında fiyat artışlarının daha da artacağına yönelik bazı paylaşımlar yer alıyor. Şu anda 0.000010 dolar civarında işleme tâbi tutulan Shiba, tüm zamanların en yüksek değerdeki fiyatı olan 0.000088 doların hâlâ daha çok altında yer alıyor.

Fiyatlarında yükselişe geçilmesi beklenen Shiba, ilerleyen dönemlerde nasıl bir değer kazanacağı oldukça merak ediliyor.

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler