Saç-sakal kesimi 130 TL oldu!

Hemen her ürüne her sektöre zam gelmesi kuaförleri de etkiledi. Fiyatlarda büyük bir değişiklik olmasa da saç kesiminin zamlandığı açıklandı.

Saç-sakal kesimi 130 TL oldu!

Edinilen bir son dakika haberine göre hemen her gün gelen zamlardan kuaförlerde nasibini aldı. Özellikle Kayseri’de yaşayan erkek kuaförlerinin fiyat listesini güncellediği belirlendi.

Bugün Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası tarafından fiyatların güncellendiği açıklandı. Yapılan son açıklamaya göre saç kesimi 80 TL olurken, saç sakal kesimi 90 TL, saç sakal kesimi içerisinde yıkama ve fön de eklenirse 130 TL olarak belirlendi.

Kuaför: Buna da şükür

Saç-sakal kesimi

Kayseri’de yaşamını devam ettiren kuaför Mehmet Demirdoğan fiyatlardan oldukça memnun olduklarını söyleyerek açıklama yaptı. Demirdoğan tarafından:

Yapılan zamlar hem bize hem de işimize verilen bir değerdir. Fiyatlara zam gelmesi Kayseri esnafımızı inşallah rahatlatır. Elbette biz bu artışı bekliyorduk. Bizimde kendimize göre masraflarımız oluyor. Bildiğiniz gibi her şey zamlandı. Bundan dolayı bence iyi oldu. Kayseri’de kuaförlük yapan esnafımız inşallah bir nebze rahatlar. Normal şartlarda 70 TL’ye saç kesimi yapılırken bugün 80 TL’ye kestik. Saç ve sakal kesimi 100 TL iken şimdi 130 TL oldu. İnsanlara bakarsanız daha çok artış olduğunu düşünüyorlar. Ama bu bir emek insana verilen bir değer. Yapılan zam için buna da şükür diyoruz açıklaması yapıldı.