Kartı olan herkes faydalanacak! O kurum herkese 400 TL indirim yapıyor

İş Bankası müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Özellikle tatil planı yapan müşterilerine sunduğu son kampanyayla gündeme gelen İş bankası kartı olan herkese 400 TL indirim yapılacak. İşte, detaylar...

Kartı olan herkes faydalanacak! O kurum herkese 400 TL indirim yapıyor

Her banka müşteri potansiyelini artırmak için müşterilerine kampanyalar yapmaya devam ediyor. Müşterisini memnun edecek bir kampanya yapan bir diğer banka da İş Bankası oldu.

Müşterilerini her daim memnun edebilmek adına çalışma gösteren İş Bankası son kampanyasından da müşterilerini haberdar etti. Banka tarafından başlatılan bu kampanya herkesi memnun etmeye yetti. Tatil planı yapacak olan kişileri ilgilendiren kampanya ile ilgili detay belli oldu.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada:

”22 Haziran- 26 Eylül tarihleri arasında Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyamıza katılarak alacağınız kod ile, Tatilbudur.com’dan Maximum özellikli kredi kartlarınız veya Bankamatik Kartınız ile tek seferde yapacağınız 7.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli, seçili otel rezervasyonlarınızda 400 TL indirim kazanın.” denildi.

Detaylı bilgi için tıklayınız

İş bankası 400 TL indirim

Tatil planı yapanlara 400 TL indirim!

İş Bankası tarafından sunulan kampanya yalnızca tatilbudur.com sitesi, mobil uygulaması, acenteleri ve çağrı merkezi üzerinde geçerlidir. 22 Haziran ile 30 Eylül arasında yapılacak olan konaklama rezervasyonlarında ve ayrıca 26 Eylül tarihine kadar yapılan alımlarda geçerli olan kampanya minimum 4 gece ve üzerinde konaklamalarda geçerli olacaktır. Kampanya her otelde geçerli olmamakla beraber yalnızca sitesi üzerinde yer alan otellerde geçerli olmaktadır. Siz de hemen gideceğiniz tarihi seçip rezervasyon yaptırarak ödeme kısmına geldiğinizde 400 TL indirimden faydalanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için tıklayınız