Prada NFT yeniden satışa sunulacak!

Diesel, Eylül ayı sergisini çevrimiçi kayıt prosedürüyle başlattığını açıkladıktan sonra, Prada Pazartesi günü yaptığı açıklamada, perşembe günü piyasadaki üçüncü Timecapsule NFT ürününün satışa çıkaracağını duyurdu.

Prada NFT yeniden satışa sunulacak!

Diesel, Eylül ayı sergisini çevrimiçi kayıt prosedürüyle başlattığını açıkladıktan sonra, Prada pazartesi günü yaptığı açıklamada, perşembe günü piyasaya sürülen üçüncü Timecapsule NFT ürününün, bazı alıcıların lüks markanın bahar 2023 sergisine eşlik etmesini sağlayacağını duyurdu. 22 Eylül'de yapılması planlanan serginin iç dizaynında talebe göre bir değişim oluşmuş oldu. Aynı zamanda Prada Timecapsule satışının da yeniden ortaya çıkacak olması yatırımcıları heyecanlandırmışa benzemekte.

2019'da piyasaya sürülen Timecapsule, bir günlüğüne tamamen markanın e-ticaret sitesinde erişilebilen bir hazır giyim ürününün aylık, sınırlı sayıda lansmanı olacak. Her bölüm bir seri numarası ile görünecek ve özel bir pakette sağlanacak. Böyle yaparak ilgiyi ve talebi artırma planları mevcut.

Haziran ayındaki düşüşten bu yana, program Web3 ile denemeler yaptı ve her yatırıma yetenekli bir NFT öğesi çıkardı. Aralık 2019'daki ilk başlangıcına geri dönmeyi öneren son damla müşterileri de NFT'leri alacak. Ağustos indirimi, 2019 sonbaharından Jeanne Detallante tasarımı, Frankenstein'dan ilham alan baskıdan Lurex ipliklerle zenginleştirilmiş çiçekli bir brokar yapıya ve vintage kumaşlara kadar uzanan çeşitli arşiv türlerine uyan 50 siyah pamuklu poplin gömleğin sınırlı sayıda bir atımıdır. 1920'lerden ve 50'lerden. Programın açıkladığı ev, ölü kumaşları kullanması nedeniyle döngüsellik yükümlülüğünü yaratıyor.

Prada NFT nasıl alınır?

Prada'nın August Timecapsule NFT, arşiv tekstillerini karıştıran bir patchwork gömlek içeriyor. Gömleği satın alan alıcıların her biri ücretsiz bir NFT alacak ve ortak yapımcı yöneticiler Miuccia Prada ve Raf Simons tarafından inşa edilen 2023 bahar sergisine Milano'ya uçma ve eşlik etme fırsatı için otomatik olarak listelenecek.

Bu yılın başlarında Adidas ile NFT'lere ilk istilasından sonra Prada, Web3'e olan ilgisini tamamen artırdı. Ayrıca Haziran ayında ilk solo NFT programını başlatarak, Cass x Prada koleksiyonunun adıyla ilişkilendirilen sanatçı ve müzisyen Cassius Hirst ile işbirliğine odaklandı. Hatta America's Cup spor ayakkabı tavrını yeniden yorumluyor. Bir sonraki NFT düşüşü, July'nin Timecapsule gömleğine bağlandı.

Prada'nın Ağustos Timecapsule NFT düşüşü, sınırlı sayıda 50 gömleklik bir seridir.

Prada Timecapsule NFT'leri, geçen yıl LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, Prada Group ve Compagnie Financière Richemont'un dünya çapındaki tüm lüks markalar için net olan tek bir blok zinciri açıklamasının kullanımını kolaylaştırmak için güçlerini birleştirmesiyle şekillenen işbirliği olan Aura Blockchain Konsorsiyumu'nun teknolojisini etkiliyor. Girişime daha sonra OTB Group ve Mercedes-Benz katıldı.

Etiketler