"Paris NFT Günü" programını ve konuşmacılarının listesini açıkladı

NFT hayranı iseniz, 12 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek olan "Paris NFT Günü" gerçekten kaçırılmaması gereken bir etkinliktir. Popüler NFT'ler ve token'ların merkezi olacak bu etkinliğin organizatörleri, etkinlik programı ve konuşmacıların listesi açıklAndı.

"Paris NFT Günü" programını ve konuşmacılarının listesini açıkladı

Etkinlik, katılımcıların NFT projelerini ve markalarını keşfetmelerine, teknolojinin farklı kullanım durumlarını deneyimlemelerine ve içerik oluşturucularla bağlantı kurmalarına olanak tanıyacak.

"Paris NFT Günü" programını ve konuşmacılarının listesini açıkladı - Resim : 1    Paris NFT Günü 12 Nisan 2022'de gerçekleşecek.

Organizatörlerin beklentileri neler?

Organizatörler 2.000'nin üstünde katılımcı bekliyor ve Kering, Chanel, Rolex, L'Oréal, Animoca ve Bank of America gibi prestijli markaların bu zirvede olacaklarını duyurdular.

Paris NFT Günü ziyaretçilere neler sunuyor?

Paris NFT Günü, ziyaretçilerin NFT'lerin somut ticaret için kullanılabilmesi ve bununla ilişkili WEB3 teknolojilerini keşfetmeleri için bir fırsat olacaktır. Bu gösteriler ve etkinlik, katılımcıların sergilenen projelerin ve markaların değer önermesini kavramalarına ve olası ortaklıkları gerçekleştirmek için uygun hizmetlerle temasa geçmelerine de olanak sağlayacak.

Etkinlikte, beş "evren" olarak sınıflandırılan "etkileşimli NFT deneyimlerine" katılmanın mümkün olacağı birkaç alan bulacaksınız:

  1. Lüx Yaşam & Moda - NFT giyim koleksiyonlarının 3D projeksiyonları ile sanal bir defile.
  2. Oyunlar - NFT'lerin PE2 (video oyunu) ile oyun endüstrisinde nasıl devrim yarattığını öğrenin.
  3. Metaverse - Decentraland'daki (sanal pazar) Metaverse'ünün büyük ölçekli bir sanal gerçeklik (VR) sunumu.
  4. Sanat - Sanal gerçeklikte (VR) erişilebilen etkileşimli bir NFT sanat galerisi ve bir NFT müzayedesi.
  5. Spor - Uluslararası spor yıldızları tarafından sunulan spor müsabakaları ve NFT'ler ile para kazanma fırsatlarının kesiştiği bir keşif.

Buna ek olarak, Paris NFT Günü kripto ve blok zincirini; spor, finans ve edebiyat gibi çeşitli sektörlerden 50'den fazla konuşmacıyla tanıştırma fırsatı sunuyor. 

Konuşmacılar arasında şunlar bekleniyor:

  • Sebastien Borget , The Sandbox'ın Kurucu Ortağı ve COO'su
  • Patrick Mouratoglou , UTS ve Mouratoglou Academy
  • Ava Labs Kurucusu ve CEO'su Emin Gün Sirer
  • Austin Federa , Solana Labs İletişim Direktörü
  • Johann Bornman, Metamask Ürün Müdürü
  • Gouzelle Ishmatova , L'Oréal BOLD Kurumsal Girişim Fonu Strateji Başkanı
  • Giulia Archetti , Direktör Yardımcısı, Sotheby's İş Direktörü

Etkinlik aynı zamanda NFT olarak satılan bir standı da içerecek; ziyaretçilerin özel NFT tekliflerini keşfetmelerine olanak tanıyan türünün ilk örneği bir girişim olan: "Achetez de l'Art" tarafından düzenlenen bir NFT sanat sergisinin yanı sıra satış geliri ile sanatçılar tarafından seçilen hayır kurumlarına bağışlanacak olan NFT müzayedesine, etkinliğin ana amacını belirtiyor.

BirBorsa/Barış Can YEŞİL

Etiketler
NFT
Yorumlar