Para alamayanlara müjdeyi haber! En yakın PTT’den alabilirsiniz

PTT üzerinden ihtiyaç sahiplerine para ödemesi yapılıyor. Eğer para alamadıysanız müjdeli haber geldi.

Para alamayanlara müjdeyi haber! En yakın PTT’den alabilirsiniz

PTT tarafından özellikle emeklilere 80 bin TL’ye kadar ödeme yapılacağının müjdesi verildi. Emeklilerin maaş hesaplarına yatacak olan ödemeler PTT üzerinden yapılmakla beraber hesabına yatmayan kişiler PTT’ye giderek ödemelerini alabilirler. Emekli maaşlarını özellikle PTT üzerinden alan kişilere verilecek ödemelerle ilgili detaylar TC Kimlik numaraları üzerinden sorgulanarak öğrenilebilecek. Kredi ödemeleriyle ilgili detaylar kredi notuna göre yapılmakla beraber başvuru esnasında herhangi bir kefil istenmemektedir.

PTT üzerinden paranızı alabilirsiniz!

PTT üzerinden kredi

PTT üzerinden özellikle emekliler kredi başvurusu yaparak ihtiyaçlarını giderebilirler. Kredi başvurusu yapmak için öncelikle maaşlarını PTT üzerinden almaları gerekir. Eğer siz de emekliyseniz ve emekli maaşınızı başka bir yerden alıyorsanız öncelikle maaşınızı PTT şubelerine taşımanız gerekiyor. Maaşınızı eğer PTT üzerinden almıyorsanız taşımanız şarttır.

Maaş taşıması yaptıktan sonra PTT gişelerinden başvuru yaparak zahmetsiz bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi meblağı maaş tutarınıza göre verilecek olmakla beraber asıl önemli olacak şey kredi notunuz olacaktır. Kredi notunuz yüksek ise ve maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız kredi başvurusu yaparak onay geldiği takdirde anında paranızı alabilirsiniz.