O Metaverse Coin Büyük Anlaşma İmzaladı! Fiyatları Rekor Kırabilir

Son dönemlerin kripto paraları arasında en popülerleri olan Metaverse coinler giderek tüm dünyada daha yaygın hale gelmiş durumda. Metaverse coinler giderek daha çok ilgi çekmeye ve araştırılmaya devam ederken bu coinlerin de yeni anlaşmalar yaptığını görmek mümkün.

O Metaverse Coin Büyük Anlaşma İmzaladı! Fiyatları Rekor Kırabilir

Son dönemin kripto yatırımcılar arasında en popüler yatırım stili Metaverse coinler fazlası ile gün yüzüne çıkmış durumda.

Önemli bir metaverse coin olan The Sandbox (SAND) projesi son dönemde yatırımcıların gözdelerinden. Sandbox özünde, oyuncuların LAND (arsa) adı verilen dijital arazileri satın alabilecekleri ve diğer kullanıcılarla ticari ilişkiler içinde bulunabilecekleri ve  bunların üzerinde deneyimler oluşturabilecekleri bir proje. Haberin yazıldığı esnada SAND %3 değer kaybetmiş durumda ve 4,85 dolar düzeyinden işlem görüyor.

 
Sandbox'dan Yeni Ortaklık

Sandbox coin, Wall Street Journal ve CNBC gibi dünyanın önde gelen kuruluşları tarafından Metaverse evreninin lider kripto para birimi olarak gördüğünü açıklıyor. Bu kadar dev şirket tarafından öncü olmasının arkasında ise büyük bir çaba olan bu Metaverse coin, Mega City ismi verilen projesini daha ileri taşımak için Hong Kong’da müzik, eğlence, finans ve oyun alanlarından pek çok ortaklığa giriştiğini duyurdu. The Sandbox, önümüzdeki hafta yeni bir girişim başlatacağını da duyurdu fakat bu durum kripto para biriminin fiyatlarına çok hızlı şekilde sirayet ettiği söylenemez. 

Yeni açıklanan Mega City projesine göre kullanıcılar Sandbox’ın ortaklarının kıymetli sanal arazilerinin yanında araziler atın alma şansına erişebilecekler. The Sandbox’ın sanal aleminde arsa satın alan kişi/kuruluşlardan bazıları:

Hong Konglu yatırımcı Adrian Cheng’in yaklaşık 20 milyar dolardan fazla bir serveti var. Satın aldığı “LAND”ın Mega City adlı projenin önemli merkezlerinden olacağı söyleniyor. 

TIMES CAPITAL: Bu şirket, CryptoPunks, Meebits başta olmak üzere The Sandbox’taki en önemli NFT koleksiyonundan sorumlu olacak.

 Sandbox Yorum

sand coin yorum

SAND Coin grafik değerlendirmesinde; Sandbox coin Metaverse’nin yaygınlaşmasından önce 1 doların çok altında işlem görmekteyken Metaverse çılgınlığının dünyayı sarması ile beraber 1 dolar üstünde yer bulmaya başladığı andan itibaren çok hızlı bir biçimde yükseldi. SAND Coin 8.5 dolar etrafında bir süre işlem gördükten sonra 4.95 seviyesine inmiştir.

Etiketler