NEAR Protocol coin nedir?

NEAR Protocol coin piyasadaki geliştirici dostu blok zinciri teknolojisi olmayı hedefleyen bir kripto para birimidir.

NEAR Protocol coin nedir?

NEAR Protocol coin nedir?

NEAR Protokolü kripto tabanlı blok zinciridir ve sözleşmeye dayalı hesapları kullanan blok zinciri tabanlı bir uygulama platformudur. Bu uygulamaların kullanıcıları adına işlemleri imzalayabileceği ve kullanıcı olmadan sözleşmeler yürütebileceği anlamına gelir. Misyonu yeni nesil Dapp'leri kolaylaştıracak ve blok zincirleri alanında karşılaşılan sorunları çözecek bir platform oluşturmaktır. Bunlar ölçeklenebilirlik, güvenlik ve yeni uygulamalar oluşturma yeteneğini içerir.

NEAR protokol coin onu en gelişmiş kripto para birimleri platformu arasına sokan yapan birkaç önemli özelliğe sahiptir. Geliştirmeyi basitleştirmek ve geliştiricilere yeni nesil dapp'ler oluşturmak için güçlü bir araç seti sağlamak için tasarlanmıştır. NEAR uygulamaları sözleşmeye dayalı hesap modelini kullandığından dolayı kullanıcı olmadan sözleşmeler yapabilir ve işlemleri imzalayabilir. NEAR coin Dapps için kapsamlı bir platformdur ve blok zinciri alanını yıllardır rahatsız eden ancak son zamanlarda ortaya çıkan sorunları ele almayı amaçlamaktadır.

near protocol coin

NEAR Protocol coin kime aittir ve ne zaman arz olmuştur?

NEAR Protocol ekibi San Francisco merkezlidir ve Ethereum, Cosmos, Solana ve Polkadot ile güçlü bağlantıları vardır. NEAR Protocol ekibi ilk ana ağını Nisan 2018'de ve son ana ağını 13 Ekim'de yayınladı. NEAR coin, Ethereum ile çalışabilen geliştirici dostu bir blok zinciridir. Geleceği parlak görünmekte ve bu blok zinciri ödemeler için bir ödeme işlemcisi gibi birçok farklı uygulama için kullanılmak üzere ayarlanmıştır.

İlk olarak Ağustos 2018'de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri ICO satışında büyük karşılık aldı. Bu projenin arkasındaki ekip büyük teknoloji devleri için çalışma deneyimine sahiptir ve ana hedefleri geliştirici dostu olacak merkezi olmayan bir platform oluşturmaktır. Kullanıcıların dapp oluşturmasına olanak tanır ve düşük kaliteli cihazları hedef alır.

near protocol coin yorum

NEAR Protocol coin yorum

NEAR coin TPOS olarak bilinen gelişmiş bir POS sistemi kullanır ve bir düğümü çalıştırmak için belirteç sahiplerinin yerel bir belirteci stake etmesi gerekir. Ayrıca bu hisseyi diğer doğrulayıcılara devredebilirler. Bu şekilde doğrulayıcılar bir açık artırma sistemi tarafından seçilebilir. Bir doğrulayıcının payı ne kadar büyükse fikir birliği sürecinde o kadar fazla etkisi olacaktır. Ancak doğrulayıcıların parçaları doğrulamaktan sorumlu olmadığını unutmamak önemlidir.

NEAR coin merkezi olmayan bir ağ olduğundan dolayı ölçeklenebilir ve verimlidir. DApp'leri destekleme potansiyeline sahiptir ve eğer bir yatırımcıysanız NEAR belirteci iyi bir seçenek olarak belirebilir. Bu sistemin önemli bir yönü hızı ve verimliliğidir. NEAR yüksek hızlı ağın yanı sıra performansı artırmanın en iyi yolu olan parçalamayı da kullanır.

near protocol coin geleceği

NEAR Protocol coin geleceği

NEAR Protocol kripto parası birçok borsada mevcuttur. Binance piyasaya sürüldükten sonra bu kripto para birimini listeleyen ilk yer oldu. Yakında daha fazla borsa içerecek ve bu NEAR kripto paranın tüccarlar için likidite kazanmasına yardımcı olacak gibi görünüyor. Bu listeleme ayrıca daha fazla kullanıcının NEAR token ticareti yapmasına yol açacaktır. NEAR Protocol belirtecine olan talep artarsa bu büyük bir yatırım olacaktır.

NEAR Protocol coin hedef fiyatı 2022

Near Protocol coin son birkaç yıldır yatırımcılar tarafından tercih edilen bir kripto para birimi olmuştur. Fiyat lansmanından bu yana gelişim gösteren coinin popülerliği, İnternet ekosisteminin ayrılmaz bir parçası haline gelmesinden kaynaklanmaktadır. İnternetin geleceği üzerinde olumlu bir etkisi olacak beklentisi yaratan NEAR projesi şu anda gelişme aşamasındadır ve henüz yatırım yapmak için net ve kesin kararlar vermek belirsizlikleri de beraberinde getirecektir. NEAR Protocol coin hedef fiyatı 10 dolar bandında olması öngörülmektedir.

NEAR Protocol coin grafik

Bu aşamada 1 aylık NEAR Protocol coin grafiği inceleyebiliriz.

near protocol coin grafik

NEAR Protocol coin ne kadar?

NEAR Protocol fiyatı incelemesi detaylı bir şekilde aşağıda yer almaktadır.

1 NEAR Protocol coin kaç dolar?

1 NEAR Protocol coin 9,23 dolar seviyelerinde seyretmektedir.

1 NEAR Protocol coin kaç TL?

1 NEAR Protocol 127 TL seviyelerinde seyretmektedir.

NEAR Protocol coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 5,30B Dolar

Hacim: 341,73M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.