Memur promosyonları dudak uçuklattı: 100 Bin TL veriliyor

Bankalar, müşteri kitlesini genişletebilmek için birbirleriyle rekabete girmeye başladılar. Emekli promosyonları gündemi meşgul ederken şimdide memur maaş promosyonları gündeme geldi.

Memur promosyonları dudak uçuklattı: 100 Bin TL veriliyor

Bildiğiniz gibi memurlar ve memur emeklileri maaşlarına göre promosyon ödemesi almaktadır. Bankalar tarafından verilen promosyon ödemelerinde adeta yarışa girildi. Maaşı yüksek olan kurumlarda verilen promosyon ödemelerinin 100 bin TL’ye çıkacağı konuşulmaktadır. Diğer yandan da pek çok kurum ile bankalar arasında görüşmeler devam ediyor. Yapılan sözleşme süresince bankalar tarafından verilen promosyonlara her geçen gün yenisi ekleniyor.

Memur, promosyon tutarlarından memnun!

Promosyon

Bankalar tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma gösteren emekli vatandaşlara verdiği promosyonlarla ön plana çıkıyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisine verilen promosyon tutarının en yükseği şuanda Anadolu Üniversitesi tarafından veriliyor.

Anadolu Üniversitesi personeli 3 yıl yaptığı anlaşma sonucunda 41.500 TL promosyon alırken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personeli 31.100 TL, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü personeli 36.000 TL, Bingöl İl Özel İdaresi personeli 23.875 TL, Edirne Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli 25.250 TL, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 21.950 TL, Ticaret Bakanlığı personeli ise 20.000 TL tutarında promosyon ödemesi almasına karar verildi. Kulislerde konuşulan rakamların ise bazı kurum ve kuruluşların 100.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapacağına dair olsa da henüz net bir açıklama gelmedi.