1 Eylül tarihine dikkat: 25 bin TL promosyon alabilirsiniz

Devlet tarafından verilecek olan 25 bin TL promosyon ödemesine kısa bir süre kaldı. 1 Eylül tarihine dikkat: 25 bin TL promosyon alabilirsiniz

1 Eylül tarihine dikkat: 25 bin TL promosyon alabilirsiniz

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı personellerine verilecek şekilde 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklanmıştı. Vakıfbank ile anlaşma sağlayan Adalet Bakanlığı personellerine 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklanmıştı. Yapılan açıklamaya göre 1 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında 25 bin TL promosyon ödemesi hesaplara yatırılacak. Yapılacak olan ödemeler peşin olarak yatırılacak olup hesaplara anında geçecektir.

25 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor!

Adalet Bakanlığı tarafından alınan kararla bakanlık personellerine 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklanmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre:

“Adalet Bakanlığı personelinin banka promosyon anlaşması rekor bir rakamla protokole bağlanmıştır. Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19 Ağustos 2022 tarihinde yapılmıştır. İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 bin 100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir. Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22 Ağustos 2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25 bin TL olarak teklifini revize etmiştir. Bu teklif üzerine ihale bu rakam üzerinden sonuçlandırılmıştır” denilmişti.

Adalet Bakanlığı 25 bin TL

Hesaplara ne zaman yatacak?

Vakıfbank tarafından yapılan anlaşma sonucu 3 yıllık promosyon bedeli olarak 25 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Yapılacak ödemelerin 1 Eylül 2022 ile 1 Ekim 2022 tarihleri arasında tek seferde, peşin ve kesintisiz olarak hesaplara yatırılacağı belirlendi.