LG, NFT Sektörüne Giriş Yapıyor!

Samsung'un NFT sektörüne girişinin hemen ardından LG'de NFT sektörüne adım atacağını duyurdu.

LG, NFT Sektörüne Giriş Yapıyor!

2021 yılının başında tüm dünyayı etkisi altına alan kripto paraların ardından dijital dünyaya hep birlikte girmiştik NFT'de dijital evrenin bir parçası olarak hayatımıza hızla girmeyi başardı. Nispeten NFT piyasalarının bilinirliği ve getirileri çoğu yatırımcı tarafından artmaya başladı.

Piyasanın dev isimleri arka arkaya NFT piyasalarına giriş yaparak bu piyasanın daha da büyüyeceğini anlamış gibi duruyor. Geçtiğimiz haftalarda Samsgun, NFT piyasalarına girmeye karar verdiğini açıklamıştı. Samsung TV'lerde artık NFT desteği olacağını ve dijital sanatçıların NFTlerini buralarda sergileyebileceğini açıklamıştı. NFT treninin henüz kaçmadığını fark eden bir başka dev şirket LG'de NFT alanında yatırım yapmaya karar verdiğini duyurdu.

LG Artık NFT Desteği Sağlayacak

Güney Kore ve dünya piyasalarında elektronik alanda pastanın büyük sahiplerinden biri olan LG, NFT piyasalarında da var olacağını ve bu alandaki planlarını açıkladı. Las Vegas'da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen fuarda Samsung, NFT destekli TV'lerinin tanıtımını yapmıştı. Bu tanıtımın hemen ertesi gününde LG'de benzer bir çalışma içerisinde olduğunu açıkladı. Hatta LG'nin üst düzey yöneticisi Park Hyung-se, yeni çıkartacak oldukları son teknoloji ışık emen TV'lerinin bu yüzden tasarlandığını iddia etti.

LG'nin, NFT piyasalarındaki planı ise henüz tamamen açıklık bulabilmiş durumda değil. Fakat konuyla ilgili bilinen şeylerden biri kripto para ve NFT sektörünün artık büyümeye başladığı bugünlerde. Dünya devi şirketlerinde bu ekonominin içerisine girmesi ve büyük sayılabilecek yatırımlar yapması bu piyasanın daha da büyüyeceğinin öngörüsü olduğu yorumunu yapmamız yanlış olmaz. 

Kripto para sektörüne bu kadar yatırım yapılsa bile fiyatlarının düşüş yaşaması yatırımcılarda kripto paraların biteceği ve bu yatırımların tamamen geçici olduğunu düşünmesine sebep oluyor. Her ne kadar büyü düşüş yaşansa bile kripto paraların toplam değeri hala çok yüksek seviyelerde.

Etiketler