Coinbase Yöneticisine Göre Bu Coinler Yükselişe Devam Edecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarının başında gelen Coinbase üst düzey yöneticisi, 2022 yılında yükselişinden emin olduğu altcoinleri paylaştı...

Coinbase Yöneticisine Göre Bu Coinler Yükselişe Devam Edecek

Coinbase şirketinin blog yazısında, Baş Ürün Sorumlusu Surojit Chatterjee, Ethereum (ETH) rakipleri Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL)‘nın bu sene önemli bir gelişme görmesi gerektiğini ve yeni katman-1 (L1) çözüm serüveninde en çok ilgiyi çekecek kriptolar arasında bu üç kripto parayı göreceğimizi düşünüyor.

Kripto ve Web3’e giriş yapması beklenen 100 bin kullanıcının sonucunda, Ehtereum ağının ölçeklenebilirlik zorluklarının giderek yüksek seviyelere çıkması; Cardano, Solana, Avalanche ve diğer katman-1 zincirlerine olan ilgiyi artıracağını düşünen yönetici, gelecekte çok zincirli bir dünyada yaşayacağımızı gösteriyor. Ayrıca oyun veya sosyal ağ gibi belirli kullanım durumlarına odaklanan daha yeni L1 zincirlerinin ortaya çıktığını göreceğimizi söyleyen Coinbase yöneticisi, birçok zincirin potansiyel taşıdığına inandığını söyledi.

Chatterjee ayrıca, merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinin düzenlemeleri benimsemeye başlayacağına ve bu sebeple büyük kurumların DeFi‘de daha çok büyük bir rol oynamaya başlayacağına inandığını da sözlerine ekledi.

DeFi platformlarının, müşteri tanıma (KYC) doğrulama standartlarıyla birlikte düzenlemeleri yatırımcılar tarafından memnuniyetle karşılaması ardından, tereddüt içerisinde olan yatırımcıları da kendine çekeceğini söylüyor.

Büyük şirketler hala DeFi ağına katılmakla ilgili tereddütlere sahip. Kurumlar, sadece KYC sürecini tamamlamış bilinen karşı taraflarla işlem yaptıklarını doğrulamak isterler. Düzenlenmiş DeFi ve zincir üstü KYC onayının çoğalması, kurumların DeFi’ye güven duymasına yardım edecek gibi görünüyor.

 Surojit Chatterjee, önde gelen markaların Metaverse dünyasına katılarak ve değiştirilemez token (NFT)’lar kullanarak Coca Cola ve Charmin‘in izinden gideceğini tahmin ediyor.

Buda ilgili bu alanlara çekerek mevzu bahis kripto paralara olan ilgiyi artıracağına inanıyor.

NFT’leri kullanan daha enteresan marka pazarlama girişimleri görmemiz de hala imkanlar dahilinde. NFT’ler ve Metaverse, markalar için yeni Instagram alanları olabilir. Ve tıpkı Instagram’da olduğu gibi, pek çok marka NFT olarak başlangıçlar yapabilir. Ayrıca Surojit Chatterjee, çok daha fazla sayıda ünlünün de kendi kişisel markalarını geliştirmek için NFT’leri kullandığını görebileceğimizi söyledi. 

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler