Kripto paralar tavan yapacak! Ethereum Merge güncellemesi geliyor!

Tarihin en önemli güncellemesi olarak bilinen Ethereum Merge güncellemesi geliyor!

Kripto paralar tavan yapacak! Ethereum Merge güncellemesi geliyor!

Bu hafta kripto paralar tavan yapabilir. Gündemin en önemli güncellemesi olarak bilinen Merge güncellemesine sayılı günler kaldı. Kripto para piyasası için önemli bir olay olan bu güncelleme özellikle yatırımlar tarafından araştırılmaktadır.

Google tarafından da bu güncellemeyle ilgili bir atak geldi. Kripto para piyasasında yaratılan heyecana duyarsız kalmayan Google da arama sekmesine Ethereum Merge yazınca geri sayım sayacı karşımıza çıkıyor. Güncelleme eğer başarılı olursa kripto para piyasasında çok gelişim olacak.

Güncellemeye 3 günden az kaldı!

Ethereum Merge güncellemesi

Kısa süre önce bir Google çalışanı tarafından twitter üzerinden yapılan açıklamada Google üzerinden hazırlanan sayacın arama ve laboratuar ekibi tarafından oluşturuldu. Aynı zamanda sayacın gerçek zamanlı güncellemelere bağlı olarak Ethereum Blockchaine bağlı olduğu belirlendi. Şuanda sayaçta Ethereum Merge güncellemesine zorluk seviyesi ve 865 TH/s hash rate göre 2 gün 19 saat kaldığı belirlendi. Geçen haftaya göre yukarı yönlü hareket eden Ethereum, 1790 dolara kadar yükseldi.

Ethereum Merge nedir?

Kripto paralar tarafından araştırılan Ethereum Merge nedir? Yapılan güncellemeyle ilgili detaylar gelmeye başladı:

Ethereum Mainnet hisse ispatıyla birleşecek, bu birleştirme Ethereum için iş ispatına son verecek ve hisse ispatında da tam geçiş sağlanacak. Bu gerçekleştikten sonra parça zincirlerinin geçilmeden öncesine plan yapılmaktadır. Önceden bahsederken bu durumdan kenetlenme olarak bahsediyorduk. En başta kullanılan bu işaret zinciri olan Mainnet’ten ayrı olarak başladığını unutmamanız gerekir. Bu iki sistem gerçekleşirse eğer birleştirme işlemi gerçekleşmiş olacak.