Ünlü analist açıkladı: Ethereum 10 bin dolar olacak

Kripto para yatırımı hemen herkes tarafından tercih edilmeye başlanmış olan bir dijital para birimidir. Ethereum ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü analist açıkladı: Ethereum 10 bin dolar olacak

Bu hafta Ethereum için bir dönüm haftası. Önemli bir haftada bulunduğumuz bugünlerde tüm gözler Ethereum’a çevrildi. Geliştiriciler tarafından uzun süredir çalışılan birleştirme Ethereum sistemiyle ilgili detaylar gelmeye başladı.

Ethereum patlama yapacak!

Ethereum

Ünlü kripto borsası BitMEX’in CEO’luğunu üstlenen Arthur Hayes katıldığı bir canlı yayında son zamanların en çok tercih edilen kripto para birimi olan Ethereum ile ilgili detaylar verdi. Etherum ile ilgili ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü. Ethereum bu haftaya 1700 doların üzerinde işlem görerek başladı. Yapılan güncellemelerden sonra kripto paralarla ilgili fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Bir tahminde Arthur Hayes’ten geldi. Ethereum ile ilgili yıl sonu fiyat tahminini söyledi.

Verdiği bir röportajda açıklama yapan CEO Arthur Hayes, yıl sonuna kadar Ethereum için 3000 dolar olacağını söyledi. Ethereum’un bu denli yükselmesinin en önemli kanıtı olarak da ücretsiz para ticaret fırsatının günceme gelmesiydi. Geçtiğimiz yıllarda aynı analist Ethereum’un uzun zaman içerisinde 10.000 dolara çıkacağını tahmin ediyordu. Hala bu tahminin arkasında olduğunu belirten Hayes, Aralık ayına kadar Ethereum’un 3 Bin Dolara çıkacağını ön gördüğünü açıkladı.

Google tarafından gelecek olan Merge  güncellemesiyle ilgili endişe duyduğunu da belirten Hayes, güncelleme eğer başarısız olursa kripto para borsasında bazı endişelere yol açacağını söyledi. Fakat Merge güncellemesi başarılı olursa bu başarı hem tüm kripto paraları hem de Ethereum’u önemli ölçüde etkileyecek.

Ethereum bu hafta nasıldı?

Ethereym bu hafta değer kazanan kripto para birimleri arasında yer aldı. Şuanda 1743 dolardan işlem gören Ethereum, son 7 günde değer kazandı. %11.63 değer kazanan ve toplamda 212 milyar dolar piyasa değerine sahip olan Ethereum, kripto para borsasının büyük bir kısmına yön veren kripto para birimleri arasında yer almayı başarıyor. Geçen haftanın başlarında yaşanan gelişmelerden etkilenen Ethereum birkaç gün düşüş gösterse de genel olarak haftayı yükselişle tamamladı.

Ethereum bu hafta

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler