RAD Coin nedir? RAD Coin Yorum ve Geleceği

Radicle coin olarak da bilinen RAD Coin ile ilgili sizlere detaylı bilgi vermek istiyoruz. RAD coin nedir? RAD Coin yorum ve geleceği nasıldır?

RAD Coin nedir? RAD Coin Yorum ve Geleceği

Radicle coin yani kısaca RAD Coin son zamanlarda Binance tarafından listelenen ve ön plana çıkan bir coin olarak karşımıza çıktı. İşlem hacmi her geçen gün artış gösteren ve giderekte değer kazanılacağı düşünülen RAD Coin ilk kurulurken, açık kodlu bir yazılım üzerine kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana ani iniş ve çıkışlar yaşamayan RAD Coin, kısa süreli yatırımcıları memnun etmektedir. Peki, RAD Coin nedir? RAD Coin kurucusu kimdir?

RAD Coin nedir? 

2018 yılında kurulan RAD coin ya da bilinen diğer adıyla Radicle coin, bilgisayar programcılarının yazılım projelerinde işlem yapmasını sağlayan bir yazılım geliştirme platformudur. Açık kaynaklı larak kurulan ve GitHub alternatifi olarak karşımıza çıkan RAD Coin, ücretsiz, güvenilir ve kullanıcı dostu bir şekilde tasarlanmış bir coindir. Diğer coinlerden farklı olarak çevrimdışı ortamda da çalışma gösteren RAD coin, internet bağlantısı gerektirmez.

RAD Coin kurucu ekibi merkezi platformlar kurmak yerine açık protokoller meydana getirerek hem bağımlılığı ortadan kaldırmış hem de yazılımla uğraşan kişilerin iş birliği yapmasını sağlamıştır. Kontrol edilen topluluk odaklı mekanizmaya sahip olan RAD Coin son zamanların en popüler coinlerindendir.

RAD Coin nedir

RAD Coin yorum

RAD Coin yorum kişiden kişiye göre farklılık gösteren bir coindir. En son Binance borsasında listelenmesinin açıklanmasının ardından %75 oranda yükselişe geçen RAD Coin, fiyat ve hacim alanında yükseliş göstermiş bir coin olsa da herkes tarafından olumlu karşılanmamıştır. Bir anda inen veya çıkan bir coin olmasa da kısa süre içerisinde böyle bir durum yaşanılacağının düşünülmesi herkesi tedirgin etmektedir. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaları incelediğimizde uzun vadeli yatırım yapmak isteyen kullanıcıların tercihleri arasına giren RAD Coinin fiyatının ilerleyen günlerde artması bekleniyor.

RAD Coin geleceği

RAD Coin Geleceği uzmanlar tarafından araştırılmıştır. Bitcoin ve kripto para birimlerinin çevrimiçi ödeme yaptıklarında açık kaynaklı yazılım projelerini kullandığını bildiği için bu yönde coin çıkarma kararı alan coin kurucuları RAD Coini kurmuştur. RAD Coin pek çok projeyle hali hazırda ortaklık kuran bir coin olarak karşımıza çıkıyor. Kurulduğu günden itibaren %250 oranında artış gösteren RAD Coin, yatırımcısına kazandıran bir coin olarak karşımıza çıkıyor.

Yalnızca bir yıl içinde en değerli kripto paralar arasında yer almayı başarmış olan RAD Coin geleceği pek çok analiste göre gelecek yıllarda en çok konuşulan kripto paralar arasında yer alacak. Geliştiricilerin her geçen gün artması ve dolayısıyla da yatırım miktarının artış göstermesi RAD Coine olan ilgiyi artırmaktadır. Gelecek beş yıllık dönemde 50 dolara yükselmesi beklenen RAD Coin adı çok duyulan kripto para birimi olmayı başaracak gibi duruyor.

Radicle coin

RAD Coin hangi borsada var?

RAD Coin pek çok borsada olmasının yanı sıra en son girdiği ve en yüksek hacme sahip olduğu Binance ile yatırımcısına kazandırmayı başarmıştır. Ethereum alt yapısını kullanan RAD Coin, pek çok platforma kolaylıkla transfer edilebilmektedir. RAD Coin hangi borsada var sorusunun cevabı olarak sizlere:

  • Binance,
  • Coinbase,
  • Huobi Global,
  • Uniswap,
  • Balancer,
  • BKEX,
  • Pionex,
  • HitBTC gibi borsaları sayabiliriz.

Yukarıda yer alan borsalar dışında yaklaşık olarak 30’a yakın kripto para borsası içerisinde RAD Coin alım satımı yapabilirsiniz. Eğer sizin RAD Coininiz varsa dijital cüzdanınıza atarak onu güven altına alabilirsiniz.

RAD Coin fiyatı

RAD Coin fiyatı yükseliş göstermektedir. 1 RAD Coin 46,99 TL’den işlem görmektedir. RAD Coin son 24 saatteki işlem hacmi 31,271,430 dolar seviyesinde olurken toplam piyasa değeri ise 104,154,045 dolar seviyesinde işlem görmektedir.

RAD Coin kaç dolar?

Kripto para piyasası içerisinde 1 RAD Coin 2,58 dolardan işlem görmektedir. 2022 yılının Mart ayından itibaren rekor kırmayı başaran RAD Coin en yüksek rekorunu 27,35 dolarla kırdı. Yılın en düşük seviyesinde ise 3,78 dolardan işlem gören RAD Coin geleceği parlak bir coin olarak karşımıza çıkıyor.