Bu coinlere sahip olanlar dikkat! Binance’de artık yok

En büyük kripto para borsaları arasında adından bahsettiren Binance bugün güne damga vuran bir açıklama yaptı.

Bu coinlere sahip olanlar dikkat! Binance’de artık yok

Günlük işlem hacmi bakımından en iyi olan ve dünyanın en büyük kripto para borsaları içerisinde yer alan Binance yeni bir duyuruyla gündeme bomba gibi düştü. Binance tarafından yapılan duyuru kapsamında bazı coinleri bünyesinden çıkaracağını duyurdu. Yapılan duyurunun ardından yatırımcılar oldukça etkilendi.

Belirli bir süreden sonra Binance üzerinden işlem yapamayacağınız coinler kısa süre içerisinde liste dışı bırakılacak. Geçtiğimiz dakikalarda duyuru yapan Binance neden liste dışı bıraktığını açıklamadı. Binance tarafından yapılan açıklamada 16 Eylül tarihinden itibaren aşağıda yer alan bazı coinlerin ticareti kaldırılacak ve birdaha bu borsa üzerinden işlem yapılamayacak.

Hangi coinler Binance’den çıktı?

Yapılan işlemlerden dolayı dünyanın en büyük en iyi kripto para borsaları arasında yer alan Binance kısa süre önce yeni bir duyuruyla gündeme geldi. Binance üzerinde işlem yapmamıza imkan tanıyan bazı coinler artık Binance’de bulunmayacak. 16 Eylül tarihinden itibaren bu coinlerde alım satım yapamayacaksınız. İşte, Binance’den çıkan coinler:

Binance

My Neighbor Alice (ALICE) / BIDR (BIDR)

Avalanche (AVAX) / BIDR (BIDR)

Data Economy Index (DATA) / Ethereum (ETH)

Aavegotchi (GHST) / Ethereum (ETH)

Decentraland (MANA) / BIDR (BIDR)

SuperRare (RARE) / BNB Coin (BNB)

Voxies (VOXEL) / Ethereum (ETH)

Şuanda hala alım satım yapabileceğiniz bu coinleri başka kripto para platformlarından satın alabilirsiniz. Söz konusu liste dışı bırakma 16 Eylül tarihinden sonra geçerli olacağından dolayı hala alım satım yapma şansınız bulunuyor.

Binance stablecoinleri kaldırıyor!

Binance tarafından alınan bir başka kararda gündemi sarstı. Bu hafta içinde Binance, üç stablecoini de platformdan kaldırma kararı alacağını açıkladı. USD coin, TrueUSD ve USDP Stablecoin ile ilgili açıklama yapan Binance, bu üç varlığın artık borsada alınıp satılamayacağını açıkladı. Tüm bunlara ilaveten Binance üzerinden USDC ile ilgili stake etme gibi diğer hizmetlerin de sona ereceği planlanmaktadır.