Kılıçdaroğlu açıkladı: Elektrik faturasını ödemeyeceğim çünkü...

Kılıçdaroğlu tarafından dikkat çekici açıklama geldi. Elektrik faturasını ödemeyeceğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu yeni açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Kılıçdaroğlu açıkladı: Elektrik faturasını ödemeyeceğim çünkü...

Elektrik faturalarının yüksek gelmesinden şikayetçi olan halkın yanı sıra Kemal Kılıçdaroğlu da yüksek gelen faturalardan şikayetçi olarak bir açıklama yapmıştı. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı 31 Aralık tarihinde imzaladığı zamları çekinceye kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeni açıklama yapıldı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki haftalık bir sürecin ardından partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklama herkesi etkiledi. 

Kılıçdaroğlu: Vatandaşı inim inim inletiyorsunuz

Kılıçdaroğlu açıkladı: Elektrik faturasını ödemeyeceğim çünkü... - Resim : 1

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından: 

Elektrik faturamı ödemeyeceğim dedim. Niçin dedim? Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. O nedenle ödemeyeceğim. Elektrik faturası için partililer bana sordu, “Biz de mi ödemeyeceğiz?” dediler. “Hayır” dedim. Siz ödeyin. Ben orada faturasını ödemeyen ailelerin hissettiklerini ve acılarını topluma duyurmak için ödemeyeceğim. Elektrik zamlarını devlet yapmadı diyorlar. Evet AKP yaptı. Ben mi yaptım? Vatandaş mı yaptı? Devleti yöneten AKP yaptı. 5’li çeteye tek kelime dahi etmiyorlar. Zamları yapıyorsunuz. Vatandaşı inim inim inletiyorsunuz. Zamlara yağmur gibi yağıyor. Kışın ortasında elektriğe yüzde 127 zam yapılır mı? Akıl alacak şey değil. Siz beni donmakla mı korkutuyorsunuz? Sizin feriştahınız gelse beni korkutamaz! Bahçeli de bugün konuşmuş. Demiş ki “Kılıçdaroğlu’na kandil gönderin.” Göndermişler de. Çok güzel. Onları partinin müzesine koyacağım, zamları en çok savunan Bahçeli’nin gönderdiği kandiller olarak. denildi.