DAP Gayrimenkul halka açıldı

DAP Gayrimenkul halka arz edildi. Halka arz edilmesinden dolayı hemen herkesin ilgisini çekmeyi başardı.

DAP Gayrimenkul halka açıldı

DAP Gayrimenkul AŞ %15'lik hissesini Borsa İstanbul'da halka arz etmek için çalışmalarına başladı. 15 Şubat ile 18 Şubat tarihleri arasında talep toplayacak olan DAP Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, şirketin 1 dolar bile borcu olmadığını açıklayarak halka açılmasının en büyük amacının elde edilen karı temettü şekilde dağıtmak olduğunu anlattı. 

DAP Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz tarafından: 

"Eğer konjonktür da destekliyorsa bunu stabil bir şekilde sürdüreceğiz" dedi. Yılmaz, "Kritik yerlerde çok muazzam artı değer oluşturan projeler oluşturuyoruz. Bu projelerin içinde olanlar bir yandan para kazanırken bir yandan da gurur duyulan eserlere vesile olup imza atacak" denildi.

DAP Gayrimenkul Halka Arz Ediliyor! 

DAP AŞ

DAP Gayrimenkul'un halka arz edilmesinden dolayı finansal durumunu anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz şirketle ilgili: 

"Borçluluğu düşük geliri yüksek bir şirketiz. Bu yıl ve önümüzdeki yıl tablolara bu yansıyacaktır. Şirketin kredibilitesi ve nakit akışı güçlü. Çekmeköy'de 2020'de bin konutluk bir bir projeye başladık, tamamını sattık. 36 ayda bitirecektik, 18 ayda teslimlere başlıyoruz. Buradan ciddi nakit akışı oluyor. Nişantaşı projesinin yüzde 75-80'inin satışı yapıldı. Buradan da ciddi nakit akışı olacak. Aynı şekilde Levent'te büyük bir projemiz var. Önümüzdeki haftalar onu da satışa çıkaracağız. Bu projeden ciddi bir talep de aldık. Hem proje üretmekte hem nakit akışında güçlü bir şirketiz. Hedefimiz bu yıl şirketin içine 2-3 tane daha proje koyabilmek. Örneğin Levent projesini 2021 Mart'ta almıştık 1 yıl geçmeden satışa çıkarıyoruz." açıklamalarını yaptı.