Kemal Kılıçdaroğlu için geceliği 100 bin liralık otel iddiası!

Son yıllarda Cumhurbaşkanı başta olmak üzere tüm iktidarda gereksiz harcanan paralardan dert yanan ve bunu sık sık gündeme getiren Kemal Kılıçdarıoğlu geceliği 100 bin liralık otelden görüntüler paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu için geceliği 100 bin liralık otel iddiası!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son yıllarda sık sık tüm iktidar kanadına ve israf ekonomisini eleştiren, evinde çektiği videolarda ve paylaştığı görüntülerde ise nispeten daha mütevazi bir hayat sürdüğünü gösteren paylaşımlar yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Ankara'da evinde yaşadığı mütevazi hayattan parçaları sık sık sosyal medya hesabı Twitter'da gündeme getirmeye devam ettiği bu dönemde paylaştığı son görüntüler ile sevenlerine ve takipçilerine pes dedirtti. 

Yoğun Türkiye trafiğinde yurt içinde gezmeye, toplantılar yapmaya ve vatandaşla görüşmeye devam eden Kılıçdaroğlu'nun şimdi duraklarından birisi İstanbul oldu. İstanbul'da bir program nedeniyle bulunması gereken Kemal Kılıçdaroğlu kaldığı otelin odasından bir video paylaştı. Odadan yapılan videoda yine Ankara'daki evi gibi mütevazi olan kadrajda hesaplanamayan bir durum oldu ve CHP gençlik kolları internette farklı açıdan bir fotoğraf paylaştı. 

Kaldığı otelin geceliği 100 bin TL

Kemal Kılıçdaroğlu için geceliği 100 bin liralık otel iddiası! - Resim : 1

Geceyi geçirdiği sırada çektiği videonun ardından CHP gençlik kolları tarafından paylaşılan bir fotoğrafın ardından kaldığı otelin sosyal medyada bir kullanıcı tarafından bulunmasının ardından otel fiyatı ortaya çıkıt. 

Geceliği 100 bin lira olan otelin boğaz manzaralı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Otelin internet sitesinde ise otelin fiyatı 6794 Euro olarak görüldü. 

Etiketler