Emekli rahat nefes alacak! 15 günde 15 bin TL ödeme

Emeklilere özel olarak verilen kredi miktarları giderek artıyor. Emekliye ihtiyaç kredisi veren bankalar yeni bir kampanya yaptı. Anında 15 bin TL kredi alabilirsiniz.

Emekli rahat nefes alacak! 15 günde 15 bin TL ödeme

Geçinmekte zorlanan emekliye müjde geldi. 15 gün içerisinde emekli 15.000 TL’lik bir ödeme alacak. Emekli az da olsa rahat edecek. 15 gün içerisinde başvurusunu gerçekleştiren vatandaşları 15 bin TL'ye kadar nakit fırsatı sunuluyor.  Birçok banka emeklilerin maaşını taşıması için promosyon yapıyor ve promosyon miktarları ciddi şekilde arttı.


Bankalar emeklilerin ilgisini çekebilmek için son dönemde kredi miktarları da arttırdı. İsteyen vatandaşlar kredi başvurusu gerçekleştirerek maaş aldıkları banka üzerinden kredi çekebiliyorlar. Emeklilere özel olarak sunulan bu krediler ile alakalı tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası emekliler tarafından en fazla tercih edilen banka ve kredi konusunda da son derece hızlı işlemler sağlıyor. Hem düşük kredi faizleri hem de hızlı işlemler gerçekleştirmesi nedeniyle Ziraat Bankası'nın 5 dakika gibi sürelerde emekli vatandaşlara kredisi olduğunu söylemek gerekiyor. Ziraat Bankası üzerinden maaşınızı alıyorsanız başvuru yapmak için şubelere gidebilir telefon ile başvuru yapabilir ya da internet bankacılığı üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 15.000 TL kredi başvurusunu Ziraat mobil uygulaması üzerinden yapabileceğiniz gibi anında hesabınıza aktarımda sağlayabilirsiniz.

Emekli rahat nefes alacak! 15 günde 15 bin TL ödeme

Halkbank

Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız kredi başvurusunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Halkbank da 15 bin TL'ye kadar emeklilere kredi vermektedir. İhtiyaç kredisi başvurusu altında yapacağınız bu başvuru düşük faiz oranları ile de dikkat çekiyor. İsterseniz 36 ay vadeli bir şekilde bu krediyi kullanabiliyorsunuz. Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu altında 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli bir şekilde kredi veriliyor. Dileyen kullanıcılar hemen kredi alabilir ve kullanabilirler bu krediye başvuru yapabilmek için maaşınızı Halkbank'tan almak gerekiyor.


Bankaların yaptığı bu kampanyada tek bir şart var. Sadece emekli olmak ve bankadan emekli maaşını almak gerekiyor.  Ziraat Bankası veya Halkbank üzerinden emekli maaşınızı alabiliyorsanız anında 15 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Etiketler