Goldman Sachs'tan Ethereum hamlesi geldi!

Dünyanın küresel boyutta sayılı bankalarından biri olarak gösterilen Goldman Sachs, tezgah üstü gerçekleşen opsiyon ticaretlerine Ethereum seçeneğini eklemeyi planlıyor.

Goldman Sachs'tan Ethereum hamlesi geldi!

Dünyanın en önemli bankalarından biri olarak gösterilen ve küresel anlamda yatırım bankası olarak dikkat çeken Goldman Sachs, tezgah üstü gerçekleşen opsiyon ticaretlerine Ethereum'u dahil etmeye hazırlanıyor.

Yapılan resmi açıklamayla Goldman Sachs, çevreci politikası nedeniyle gündeme gelen ve her geçen gün daha da ilgi gören Ethereum'a olan talepten dolayı müşterilerine tezgah üstü opsiyon ticaretlerinde Ethereum seçeneğini sunmayı planladığı duyurdu.

Ethereum hamlesiyle merak yaratan Goldman Sachs, geçtiğimiz ay ise kripto para borsasının zirvesinde yer alan Bitcoin'i tezgah üstü opsiyon ticaretlerine dahil ettiğini duyurmuştu.

Bitcoin hamlesinin ardından Ethereum seçeneği ile müşterine sunduğu yelpazeyi genişletmek isteyen Goldman Sachs'ın Bloomberg'te yer alan bir habere göre kripto varlıklara olan yoğun talebi görmezden gelmediği bildirdi. Atılacak adımlarla kripto varlıklara ulaşımın daha da kolaylaşacağı beklenirken, Goldman Sachs'ın yakın zamanda birçok kripto varlık ile aynı şekilde planlama yapacağı tahmin ediliyor.

Ethereum'a gösterilen ilgi düşüşe engel olmadı!

2.0 güncellemesiyle daha çevreci ve daha ölçeklenebilir olmayı hedefleyen Ethereum, gösterilen yoğun ilgiye rağmen geçtiğimiz haftayı yüzde 1'lik değer kaybıyla kapattı. Bugün 3.370 dolar seviyelerinde gezen Ethereum, son 24 saatte ise yüzde 4,5 değer kaybı yaşadı.