Fenerbahçe’den kripto para açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, kripto paralar konusunda dün çıkan haberlerin aksine henüz resmi bir adım atılmadığını fakat bu konu üzerinde yoğun çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Fenerbahçe’den kripto para açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, kripto para projesi iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe, kripto para projesi iddialarıyla ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada, çalışmaların sürdüğüne ancak henüz resmi bir adım atılmadığına dikkat çekildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde, Kulübümüzün kripto varlık projesi ile ilgili olarak kulübümüzle hiçbir bağlantısı olmayan bazı internet siteleri ve oluşumların ortaya çıktığını takip etmekteyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konudaki çalışmalarımız sürmekle beraber henüz resmi bir adım atılmadığını kamuoyunun bilgisine sunuyor;

kulübümüz tarafından bir duyuru ve bilgilendirme yapılmadan taraftarlarımızın bu ve benzeri gerçek dışı oluşumlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.

Birçok dünya devinin ardından yerli büyük takımların da kripto piyasalardan ciddi gelirler elde etmesinin ardından Fenerbahçe'nin de bu piyasaya girme hazırlığında olması taraftarını mutlu etti.

Kripto paralar ile sadece ticaret değil kulüp içinde birçok ayrıcalığa sahip olunması taraftarlar tarafından çok kabul gören bir durum. Fenerbahçe'nin birçok aracı kurum ile görüştüğü fakat son aşamaya henüz gelinmediği veya hangi aracı kurumla anlaşmaya yakın olduğu şimdilik bilinmezliğini korumaya devam ediyor.

FENER FENERBAHCE FUTBOL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 87.9
Satış 88
Değişim -5.6%
Son Değer 88
En yüksek 88.9
En düşük 85.5
Haftalık Değişim -3.2967%
Aylık Değişim 2.6239%
Yıllık Değişim -3.7725%
Etiketler