Fatih Terim belgeseli çıktı! Fatih Terim belgeseli nasıl izlenir?

İmparator Fatih Terim belgeseli sonunda yayınlandı. Yayınlanmasının ardından hayranları tarafından Fatih Terim belgeseli nasıl izlenir? Diye araştırmaya başladı.

Fatih Terim belgeseli çıktı! Fatih Terim belgeseli nasıl izlenir?

Fatih Terim belgeseli Netflix platformu üzerinden hayranlarıyla buluştu. Türk futbol tarihinin efsane isimlerinden olan Fatih Terim’in kariyer hayatına ve özel hayatını konu edinen belgesel gündemde yer edinmeyi başardı. Peki, Fatih Terim belgeseli kaç bölüm? Fatih Terim belgeseli nasıl izlenir?

Fatih Terim belgeseli izle

Fatih Terim belgeseli izle işlemini gerçekleştirmek için Netflix platformuna giriş yapmanız ve Netflix’te bir aboneliğiniz olması şarttır. Aboneliği olmayan kişilerin belgeseli izleme şansı bulunmamaktadır.

Fatih Terim Belgeseli

Fatih Terim belgeseli konusu ne?

Fatih Terim belgeseli Netflix ekranlarında bugün saat 10.00 itibariyle yayınlandı. Belgeselin konusu ise 1996 yılından 2022 yılına gelinceye dek tarihe damgasını vurmuş olan Fatih Terim’in başarıları Fatih Terim’in ağzından, arkadaşlarının ağzından, futbolcuların ağzından, ailesinin ağzından ve en önemlisi tüm hatırlanan şeylerin gündeme gelmesinin anlatılması belgeseli daha çekici hale getirdi. Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator unvanlarını alan Fatih Terim’in hayat hikayesi konu edinilmektedir.

Fatih Terim belgeseli kaç bölüm?

Fatih Terim Belgeseli senaryosunu Altuğ Gültan yazarken, yönetmenliğini Burak Aksoy yapmakta. Fatih Terim Belgeseli toplamda 4 bölümden oluşmaktadır.

Galatasaray’da önce futbıol oynayıp daha sonra takım kaptanlığını üstlenen Terim, Galatasaray formasıyla 327 maç oynadı. Sarı kırmızılı forma altında lig şampiyonluğu sevincini yaşayamamış olsa da 2 kere Türkiye Kupası ile Başbakanlık Kupası ve 1 kere de Cumhurbaşkanlığı Kupasını takıma kazandırdı.