Eski CIA direktöründen BTC'ye destek!

Eski CIA Direktörü Resmi Olarak Bitcoin'i (BTC) Destekliyor.

Eski CIA direktöründen BTC'ye destek!

Forbes medya kuruluşu tarafından bildirildiği üzere, eski CIA Direktörü Michael Morrel, bu Bitcoin analizini Crypto Council for Innovation (CCI) adlı bir lobi grubu aracılığıyla yayınladı. Üyeleri arasında Coinbase, Square veya Fidelity Digital Assets gibi sektördeki büyük isimler var.

Rapor, Bitcoin'i suç faaliyetlerine bağlamanın klasik söyleminin yanlış olduğunu açıklıyor.

Michael Morrel'e göre,

Kripto para birimleri] yasa dışı faaliyetlerle dolu değil. Gerçekte, Bitcoin ekosisteminde muhtemelen geleneksel bankacılık sistemindekinden daha az yasa dışı faaliyet vardır.

Chainalysis'in yakın tarihli bir raporu, yasa dışı işlemlerin toplam işlemlerin% 1'inden daha azını temsil ettiğini gösteriyor. İtibari para birimleri ile ilgili olarak, yasa dışı işlemler küresel GSYİH'nın% 2-4'ünü temsil ediyor. Eski CIA direktörünün raporu da başka bir gerçeğe işaret ediyor: Blockchain analizi, yasa dışı faaliyetleri büyük bir verimlilikle izleyebilir.

Ayrıca Michael Morrel sozlerine su şekilde devam ediyor,

Bu nedenle, tüm bunlar, devlet kurumlarının kripto para birimleri söz konusu olduğunda defalarca dişlerini gösterdiği bir ülkede özellikle dikkat çekicidir. Son saatlerde Bitcoin (BTC) ve altcoin fiyatını yükselten Coinbase'in halka arzına bu raporun yayınlanmasının bu olaylara denk geldiğine dikkat edilmelidir. Bu nedenle eğilim kesinlikle güvene yöneliktir.
Etiketler